Details
ANTI CALC vloeibare ontkalker voor volautomatische koffiemachines

ANTI CALC vloeibare ontkalker voor volautomatische koffiemachines

Melitta® ontkalker

Verwijdert hardnekkige kalkaanslag uit volautomatische koffiemachines met ANTI CALC vloeibare ontkalker. De gebruiksklare oplossing is gemakkelijk te gebruiken, ontkalkt grondig en doeltreffend, en zorgt voor een optimale bescherming van uw apparaat. Mengt de oplossing gewoon met water. Omdat uw apparaat minder verkalkt, zal het heerlijke koffievariëteiten blijven tevoorschijn toveren en verbruikt u ook minder energie.

  • Inhoud: 250 ml voor 2 beurten
Ontkalkingsprestaties
Ontkalkingsprestaties

Met ANTI CALC vloeibare ontkalker verwijdert u grondig en doeltreffend alle kalkaanslag in uw volautomatische koffiemachine. De ontkalker is mild voor het materiaal.

Product voordelen
Product voordelen

Mengt de ANTI CALC vloeibare ontkalker gewoon met water om uw apparaat snel en eenvoudig te ontkalken. Met behulp van de markeringen op de zijkant van de fles kunt u de juiste hoeveelheid afmeten. ANTI CALC vloeibare ontkalker heeft een neutrale geur, in tegenstelling tot huishoudazijn, dat een onaangename geur achterlaat. ANTI CALC vloeibare ontkalker bevat een corrosieremmer die het materiaal van uw hoogwaardig apparaat beschermt.

Toepassingen
Toepassingen

Om kalkaanslag in volautomatische koffiemachines te verwijderen.

Milieu-impact
Milieu-impact

Dankzij natuurlijke zuren is het ANTI CALC product gemakkelijk biologisch afbreekbaar.

Voordelen van regelmatig ontkalken
Voordelen van regelmatig ontkalken

Door uw apparaat regelmatig te ontkalken krijgt hardnekkige kalkaanslag minder kans en verbetert de warmteoverdracht doordat er geen isolerende kalklaag kan gevormd worden. Zo verbruikt het apparaat minder energie en gaat het langer mee.