nullammicrowaveum.com

DE MELITTA LOOK THERM TIMER VOOR U GETEST

Een goede maand geleden ben ik deze glimmende machine beginnen testen, en na alle functies en snufjes te hebben getest kan ik U zeggen dat ik een heel tevreden klant ben. Deze machine is een aanrader voor alle koffieliefhebbers, die ofwel op zoek naar een koffiezet voor grote volumes, een stevige grote thermos of een handige machine waarbij U het aroma kan regelen.

Meer lezen >>

nullammicrowaveum.com

MELITTA LOOK® THERM TIMER VOOR U GETEST

Ik ben een echte koffieliefhebber want ik hou van goede koffie of het nu espresso of filterkoffie of cold brew is. Ik kan ook geen koffiewinkel voorbijgaan zonder één of andere exotische soort koffiebonen te kopen zodat ik wat kan variëren in smaken. Daarnaast drink ik heel veel koffie, eigenlijk de ganse dag door. En we hebben regelmatig veel volk over de vloer  voor een brunch of dinner en dan ben je met een kleine koffiemachine niet veel. 

Meer lezen >>

nullammicrowaveum.com

DE KOFFIEFILTER VAN MELITTA BENTZ

Je vraagt je soms af hoe de wereld er zou uitgezien hebben zonder bepaalde uitvindingen, vooral diegene die ons alledaagse leven zoveel makkelijker maken. Want wat zouden we doen zonder ons dagelijks kopje koffie? In feite moeten we collectief dank u zeggen tegen Melitta Bentz, een huisvrouw uit Dresden, geboren in 1873. En dit verhaal is nog maar eens het bewijs dat uitvinders niet altijd suffe ingenieurs gekleed in witte jassen zijn die ergens ter wereld in een laboratorium de uitvinding van de eeuw doen.


Meer lezen >>