Details
CAFFEO® Gourmet

CAFFEO® Gourmet

individueel koffieplezier, geheel volgens uw stemming

Caffeo Gourmet voldoet aan uw hoogste verwachtingen en persoonlijke verwenmomenten. Ongeacht of u een sterke koffie wenst in de ochtend, een aromatische espresso bij de lunch, of een schuimige latte macchiato tussendoor,Caffeo Gourmet laat u de keuze.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …

Bean Select, bonenreservoir met 2 kamers
Bean Select
Bean Select, bonenreservoir met 2 kamers
Voor een optimale bereiding van diverse koffiespecialiteiten beschikt de CAFFEO®Gourmet over de 2-kamerbonenhouder „Bean Select".Koffieliefhebbers kunnen bij elk afzonderlijk kopje kiezen tussen koffiebonen met een fijne, milde smaak of espressobonen met een krachtiger aroma. Dankzij het extra reservoir kunt u bovendien ook gemalen koffie gebruiken.
Aroma Adjust
AromaAdjust
Aroma Adjust
Met Caffeo Gourmet heeft u de keuze tussen 5 verschillende koffiesterktes.Naast "mild","normaal" en "sterk" heeft u zelfs de mogelijkheid te kiezen voor "extra mild" en "extra sterk", afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur.
Perfect Cappuccino
Perfekt Cappuccino
Perfect Cappuccino
De „Perfect Cappuccino" maakt eenvoudig heerlijk melkschuim: met de aan de zijkant van de CAFFEO® gemonteerde melkopschuimer schuimt u de gewenste hoeveelheid melk heel eenvoudig en direct in het glas op. Het resultaat is een perfect, fijnporig melkschuim dat als basis voor diverse koffiespecialiteiten dient.

Voor een perfecte hygiëne kunt u de vaatwasbestendige melkopschuimer heel eenvoudig verwijderen en, vergeleken met andere melkopschuimsystemen, bijzonder eenvoudig reinigen.

Eenvoudige en hygiënische reiniging
Einfache und hygienische Reinigung
Eenvoudige en hygiënische reiniging
CAFFEO ® Gourmet is uitgerust met een automatisch reinigings-en ontkalkingsprogramma. De uitneembare zetgroep garandeert altijd een perfecte koffie. Het is makkelijk te verwijderen en hij kan afgespoeld worden onder de kraan. Dus er blijven geen koffieresten achter, die een negatieve invloed kunnen hebben op de smaak van uw koffie.
Eenvoudige bediening
Komfortable Bedienung
Eenvoudige bediening
De bediening is zeer eenvoudig door de logische menu-navigatie en de innovatieve "Rotary Switch" knop. De tekst display geeft u duidelijke informatie - van de koffie voorbereiding tot het automatische reinigingsprogramma.
2 kopjes tegelijk
2-Tassen-Bezug
2 kopjes tegelijk
CAFFEO ® Gourmet bereidt uw koffie door één druk op de knop, door tweemaal te drukken zelfs twee kopjes op hetzelfde moment.
Individuele programmering
Individuelle Programmierung
Individuele programmering
U kan de standaard koffie-instellingen aanpassen aan uw individuele wensen alsook de koffiesterkte, de zettemperatuur en de koffiehoeveelheid.
In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Höhenverstellbarer Kaffeeausflauf
In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Het is in hoogte verstelbaar tot 130mm en dus geschikt voor alle maten kopjes en glazen. Zelfs XXL Latte Macchiato-glazen kunt u onder de CAFFEO®-uitloop zetten.
Energiezuinig
Zeitgemäße Energieeffizenz
Energiezuinig
Naast een programmeerbare energiebesparende knop is CAFFEO ® Gourmet uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. U kunt zelf bepalen, wanneer uw volautomatische koffiemachine automatisch moet uitschakelen. Natuurlijk kunt u het apparaat handmatig uitschakelen met de 0 watt knop.