Details
CAFFEO® CI®

CI®

Slimme technologie voor persoonlijk koffiegenot

De beste kwaliteit voor persoonlijke voorkeuren.Heel wat koffieliefhebbers houden vast aan hun eigen, persoonlijke koffierecepten. Met de Melitta® CI® bieden wij u een volautomatische koffiemachine die zich heel eenvoudig aanpast aan de persoonlijke voorkeuren van maar liefst vier gebruikers. Slimme technologie en goed doordachte functies zijn perfect afgestemd op de voorkeuren van veeleisende koffieliefhebbers. 


Awards

CAFFEO® CI®

Awards

Dankzij het tijdloze design en het comfortabele bedieningsoppervlak is CAFFEO® CI® door verschillende beoordelingscommissies bekroond. Met Mijn-Koffie-functie, Bonen Selecteren, tekstdisplay en veel meer nuttige eigenschappen kunt u iedere koffiespecialiteit thuis bereiden. Geniet van uw favoriete kofie!


PlusX Award  

VIDEO
INTERESSANT VOOR U

Pro Aqua waterfilter

Het Melitta waterfilter zorgt voor constant versgefilterd water en dus minder kalkaanslag en meer koffiegenot.

 Meer info

PERFECT CLEAN Care Set

Om perfect zorg te dragen voor uw volautomatische koffiemachine gebruikt u de Melitta® PERFECT CLEAN reinigingsset. Deze set bevat alle producten voor makkelijk en doeltreffend onderhoud.

 Meer info

Melitta® Cacaostrooier DeLuxe

Een overheerlijke cappuccino versiert u naar smaak met wat cacao-poeder. Eenvoudig met deze Melitta cacaostrooier.

 Meer info
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care


We hebben een label in het leven geroepen om de consument te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …

Manuele bonenselectie
Manuele bonenselectie

Manuele bonenselectie
Voor de perfecte bereiding van verschillende koffiespecialiteiten hebt u verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de Caffeo® CI® een "Bean Select"-bonenreservoir met twee kamers.

Of u nu zin hebt in een café crème in de ochtend of een espresso na het avondeten: door eenvoudig te kiezen tussen fijne, milde koffiebonen en sterk aromatische espressobonen, wordt uw favoriete koffie altijd bereid met de juiste bonen.

Met de extra vulkoker kunt u bovendien ook reeds gemalen koffie gebruiken.

*Ondanks de automatische dosering kan het eerste kopje nadat je een andere soort koffiebonen hebt gekozen, nog wat koffie van de vorige soort bevatten.

My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee Memory
U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. Of u nu een kleine, sterke espresso verkiest of een heerlijk romige latte macchiato met een dikke laag melkschuim, de Melitta® Caffeo® CI® onthoudt de persoonlijke instellingen van maar liefst vier gebruikers!
Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot
Origineel bereidingsproces

Iedere barista weet dat om koffie op de originele manier te bereiden het van essentieel belang is dat alle ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. Daarom voegt de Caffeo® CI® bij een latte macchiato de espresso toe ná het melkschuim en is dit bij een cappuccino net omgekeerd.
Intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening

Dankzij het gebruiksvriendelijke menu, het tekstdisplay en de draaiknop is het heel eenvoudig om door het menu te navigeren. Met de Double Cup-modus kunt u van alle koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.
Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
Naast de zetgroep is ook het melksysteem eenvoudig te verwijderen en te reinigen. Het melkreservoir kan zelfs in de vaatwasser. Dankzij de functie "Easy Steam Cleaning" kunt u de onderdelen die in contact komen met melk na ieder gebruik snel en hygiënisch reinigen met heet water en stoom.