Details
Look® Aqua DeLuxe Waterkoker, 1,7 l

Look® Aqua DeLuxe Waterkoker, 1,7 l

De waterkoker met de De-luxe-uitrusting

De Look® Aqua DeLuxe met drie verschillende temperatuurstanden en warmhoudfunctie is een echte allrounder. Met een druk op de knop warmt hij het water op tot de juiste temperatuur: of dat nu 80 °C voor groene thee, 95 °C voor uw Pour Over-koffie of 100 °C voor kokend heet water is. De warme drank van uw keuze staat niets in de weg.
INTERESSANT VOOR U

Look®

Voor een mooie set op uw aanrecht, zet u  naast uw waterkoker Look® Aqua, deze bijpassende koffiezetter.

 Meer info

Melitta Anti-Calc Gel

Verwijder grondig en voorzichtig alle kalkaanslag uit uw waterkoker dankzij deze uiterst effectieve ontkalkgel van Melitta.

 Meer info

Therm mug

Ook onderweg van een heerlijke kop koffie genieten, dankzij deze lekvrije warmhoudbeker met een capaciteit van 350 ml.

 Meer info
Variabele temperatuurinstelling
Variabele temperatuurinstelling

Variabele temperatuurinstelling 

Drie temperatuurstanden met elk zijn eigen bedieningstoets: kies bijv. 80 °C voor de bereiding van groene thee, 95 °C voor koffiebereiding met de hand of 100 °C voor kokend heet water.

Waterreservoir met blauwe verlichting en waterpeilaanduiding aan beide kanten

Waterreservoir met blauwe verlichting en waterpeilaanduiding aan beide kanten De verlichte waterpeilaanduiding is aan beide kanten zichtbaar. Zo is het heel eenvoudig om de gewenste hoeveelheid water af te meten. Het ledlampje geeft bovendien aan of de waterkoker in gebruik is.

Elementen in hoogwaardig roestvrij staal
Elementen in hoogwaardig roestvrij staal Ziet hij er niet geweldig uit? De elementen in hoogwaardig roestvrij staal maken het moderne en aantrekkelijke design van de waterkoker compleet.
Automatische uitschakeling bij het opheffen
Automatische uitschakeling bij het opheffen Praktisch en veilig: de waterkoker schakelt zichzelf automatisch uit zodra je hem van de basis neemt.
Inhoud: 1,7 l
Inhoud: 1,7 l Daar kan je al eens iets mee doen! De inhoud van 1,7 l is ruim voldoende als je een grotere hoeveelheid warm of kokend water nodig hebt.
Te bedienen met één hand
Te bedienen met één hand Handig: je kunt de waterkoker met één hand bedienen en openen.
Snoeropbergruimte
Snoeropbergruimte En het is verdwenen: indien nodig kan je het snoer van de waterkoker opwinden. Het verdwijnt dan in de behuizing van het basisstation.
360°-basisstation
360°-basisstation Wil je de handgreep rechts of links? Het maakt niet uit. De waterkoker past in elke positie op het 360°-basisstation. Extra gebruiksvriendelijk: de waterkoker zelf is snoerloos.