Details
Melitta Gourmet® Intense filterzakjes

Melitta Gourmet® Intense filterzakjes

Temperamentvol koffiegenot in zijn brede veelzijdigheid aan aroma's!

Ontdek intens koffiegenot en volle aromavariëteit met de Melitta Gourmet® Intense koffiefilters. De dichte Aromamax® poriënstructuur verlengt de doorlooptijd van uw koffie, voor een sterke, volaromatische smaakontwikkeling. Zo kunt u altijd genieten van een temperamentvolle koffie met rijke aromavariëteit.

Melitta engageert zich om duurzaam en verantwoordelijk te handelen:
  • Extra scheurbestendig en veilig 
  • Het filterpapier geeft geen smaak af  
  • Van nature 100% composteerbar
Recepten

Variatie en individueel karakter voor uw favoriete koffie!

Ontdek onze originele filterkoffierecepten!

Laat u betoveren door deze heerlijke recepten en geniet van filterkoffie in al zijn variatie.
De zoete verleiding van Café Caramel, het sensuele genot van Black Desire of de fruitige bekoring van Café Apricot:
onze verrukkelijke recepten bieden voor elk wat wils.

Naar de recepten>

INTERESSANT VOOR U

Melitta® Filterhouder 1x4

Voor autenthiek koffie-genieten gebruikt u een originele Melitta filterhouder.

 Meer info

LOOK® Timer

Gebruik Melitta filterzakjes bijvoorbeeld in de LOOK® Timer koffiezetter voor een heerlijk aromatisch kopje koffie.

 Meer info

Melitta Molino®

Echt koffieliefhebbers malen zelf hun koffiebonen. Met de Molino® kan dit van grof voor een filterkoffie tot fijn voor een lekkere sterke espresso.

 Meer info
AROMAMAX® structuur
AROMAMAX® structuur
AROMAMAX® structuur De Aromamax® structuur biedt intens koffiegenot voor bewuste genieters. De Aromamax® structuur verlengt de zettijd. Daardoor kunnen de sterkere aromastoffen zich optimaal ontplooien om een markant aromatische filterkoffie te produceren. Bovendien voorkomt de speciale structuur bovenin de filter dat uw machine overloopt. Zo kan het krachtige aroma zich volledig ontplooien.
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS Met de innovatieve, unieke AromaPor®PLUS is een nieuwe norm gezet voor filterkoffiegenot. De AromaPorPLUS® verbeteren het doorlopen van de fijne koffie-oliën, die de dragers zijn van de meer dan 800 koffiearoma's. Zodoende zorgen de AromaPor®PLUS voor een verscheidenheid aan aroma's die uw zintuigen betovert.
FSC®-certificering
FSC-certificering
FSC®-certificering De FSC® (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, het algemeen nut beogende niet-gouvernementele organisatie met als doel een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het bosbeheer wereldwijd. Als FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta® filterzakjes conform de bepalingen van de FSC®.
Producten met FSC®-label stellen het gebruik van de bossen veilig conform de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met ons filterpapier uit verantwoorde bronnen participeren wij actief in het initiatief.
Plezier in koffie
Plezier in koffie
Plezier in koffie Ons engagement sinds de uitvinding van koffiefilters door Melitta Bentz in 1908: uw grenzeloos genieten van koffie, dag na dag, dankzij onze expertise in koffiefilters en onze liefde voor koffie.
MISSION eco & care
MISSION eco & care
MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …