Details
PERFECT CLEAN Onderhoudsset voor volautomatische koffiemachines

PERFECT CLEAN Onderhoudsset voor volautomatische koffiemachines

De allround onderhoudsset voor je volautomatische koffiemachine

De PERFECT CLEAN onderhoudsset is een complete oplossing om uw volautomatische koffiemachine perfect te reinigen en te ontkalken.
  • Inhoud:                                                                                                                      1x ANTI CALC vloeibare ontkalker voor volautomatische koffiemachines (250 ml voor 2 beurten)
  • 1x PERFECT CLEAN reinigingstabletten voor volautomatische koffiemachines (4 tabletten van 1,8 g))
  • 1x microvezeldoek
  • 1x PRO AQUA waterfilter voor volautomatische koffiemachines
  • 1x reinigingsborstel
Ontkalkings- en reinigingsprestaties
Ontkalkings- en reinigingsprestaties

Met de PERFECT CLEAN tabletten en reinigingsborstel reinigt u hygiënisch, grondig en doeltreffend het koffiesysteem van uw volautomatische koffiemachine. Koffieoliën en vetresten worden verwijderd. Met de ANTI CALC vloeibare ontkalker verwijdert u grondig en doeltreffend alle kalkaanslag in uw volautomatische koffiemachine. De tabletten en vloeibare ontkalker zijn mild voor het materiaal.

De PRO AQUA waterfilters in de onderhoudsset filteren grondig kalkdeeltjes en andere stoffen uit het water en voorkomen dat het apparaat verkalkt. Dankzij de PERFECT CLEAN microvezeldoek kunt u ook de buitenkant van je apparaat perfect onderhouden.
Product voordelen
Product voordelen

Meng de ANTI CALC vloeibare ontkalker gewoon met water om uw apparaat snel en eenvoudig te ontkalken. Met behulp van de markeringen op de zijkant van de fles kunt u de juiste hoeveelheid afmeten. ANTI CALC vloeibare ontkalker bevat een corrosieremmer die het materiaal van uw hoogwaardig apparaat beschermt. De handig geportioneerde PERFECT CLEAN tabletten zijn ook gemakkelijk te gebruiken.

Door de tabletten te gebruiken verbetert de kwaliteit van de koffie. ANTI CALC vloeibare ontkalker en PERFECT CLEAN tabletten hebben een neutrale geur. Door uw apparaat regelmatig te reinigen en te ontkalken, gaat het langer mee.
Toepassingen
Toepassingen

Om uw volautomatische koffiemachine hygiënisch te reinigen en alle kalkaanslag te verwijderen.

Voordelen van ontkalken en regelmatig reinigen
Voordelen van ontkalken en regelmatig reinigen

Door uw apparaat regelmatig te ontkalken krijgt hardnekkige kalkaanslag minder kans en verbetert de warmteoverdracht doordat er geen isolerende kalklaag kan gevormd worden. Zo verbruikt het apparaat minder energie. Door uw apparaat te reinigen verbetert de smaak van je koffie, en door het regelmatig te reinigen en te ontkalken gaat het ook langer mee.