Press

 

Melitta® geeft zijn allrounder een zeer bijzondere finishing touch – en dat kun je letterlijk nemen. Een zachte aanraking: meer heeft de nieuwe CI Touch® niet nodig om de smaakpapillen van menig koffieliefhebber tevreden te stellen. Melitta® bewijst nogmaals dat een optimaal koffieresultaat vaak begint met een goed idee.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Melitta wordt eerste officiële koffiepartner van Manchester United

De Melitta Groep en de Engelse recordkampioen Manchester United hebben een langetermijnpartnership gesloten. Melitta wordt de eerste officiële koffiepartner van de traditieclub en zal in de toekomst nauw met de club samenwerken aan verschillende communicatie- en marketingprojecten. Het exclusieve partnership heeft betrekking op het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Opschenkkoffie: koffie op de wijze van Melitta

Melitta staat sinds jaar en dag voor koffie-expertise, vooral als het om filterkoffie gaat. Meer dan 100 jaar geleden bracht de uitvinding van de koffiefilter een ommekeer teweeg in de bereiding van koffie.
Melitta Bentz, een huisvrouw uit Dresden, had het simpele maar briljante idee om komaf te maken met de koffieresten in haar koffie door een papieren filter te gebruiken. Met een hamer en een spijker maakte ze gaten in een koperen pot, waarin ze een velletje vloeipapier legde uit het schoolschrift van haar zoon. De koffiefilter zag het daglicht en aromatische koffie zonder koffieresten werd wereldwijd een groot succes bij koffieliefhebbers.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Bekijk hier het archief