Details
CAFFEO® SOLO® Perfect Milk

SOLO® & Perfect Milk

Perfect melkschuim in een handomdraai

Solo® & Perfect Milk combineert compacte vormgeving met hemels romig melkschuim. Of u nu zin hebt in een uitstekende koffie met een fluweelzachte crema of een heerlijke latte macchiato met een laagje licht en luchtig melkschuim, dankzij de Solo® & Perfect Milk is die in een handomdraai klaar.
Melitta® Companion® App
De gratis Melitta® Companion® App helpt u bij het gebruik van uw volautomatische koffiemachine. Bent u op zoek naar praktische instructies, interessante informatie over koffie of handige servicetips? Download dan de app, ontdek en geniet van de talrijke mogelijkheden!
VIDEO
INTERESSANT VOOR U

Pro Aqua waterfilter

Het Melitta waterfilter zorgt voor constant versgefilterd water en dus minder kalkaanslag en meer koffiegenot.

 Meer info

PERFECT CLEAN Care Set

Om perfect zorg te dragen voor uw volautomatische koffiemachine gebruikt u de Melitta® PERFECT CLEAN reinigingsset. Deze set bevat alle producten voor makkelijk en doeltreffend onderhoud.

 Meer info

Melitta® Cacaostrooier DeLuxe

Een overheerlijke cappuccino versiert u naar smaak met wat cacao-poeder. Eenvoudig met deze Melitta cacaostrooier.

 Meer info
Auto-Cappuccinatore
Auto-Cappuccinatore

Auto-Cappuccinatore


Dankzij de handige Auto-Cappuccinatore is het kinderlijk eenvoudig om warme melk, warm water en natuurlijk luchtig melkschuim te bereiden. Stel de hoeveelheid handmatig in met de draaiknop en u geniet in een handomdraai van precies de hoeveelheid die u wenst.

Puristisch en compact
Puristisch en compact

Puristisch en compact


De Caffeo® Solo® & Perfect Milk neemt met een breedte van slechts 20 cm heel weinig plaats in, maar biedt toch voldoende ruimte voor hoogwaardige Melitta® technologie.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Inhoud bakje voor gebruikte koffie: 8x
Inhoud waterreservoir: 1,2 l
Inhoud bonenreservoir: 125 g

Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot

Uniek koffiegenot


Aroma Extraction System (AES)

Voor maximaal koffiegenot is de Caffeo® Solo® & Perfect Milk voorzien van een voorbesprenkelingsfunctie: de versgemalen koffie wordt vóór de eigenlijke koffiebereiding bevochtigd met water, zodat de verschillende smaken in de koffie vrijkomen. Daarnaast zijn er ook drie instellingen voor de maalgraad en koffiesterkte, voor een optimale smaakervaring.

Intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening

Intuïtieve bediening


Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd LED-display met symbolen is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Selecteer gewoon het overeenkomstige symbool om de koffiesterkte in te stellen of het ontkalkings- of reinigingsprogramma te starten. Bovendien is de Caffeo® Solo® & Perfect Milk voorzien van een 0-Watt-schakelaar, waarmee u de koffiemachine kunt loskoppelen van het stroomnet zonder dat uw persoonlijke instellingen verloren gaan.

In hoogte verstelbare koffieuitloop
In hoogte verstelbare koffieuitloop

In hoogte verstelbare koffieuitloop


De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar tot 135 mm, voor één of twee kopjes, bekers of latte macchiato-glazen.

Double Cup-modus (2 kopjes)
Double Cup-modus (2 kopjes)

Double Cup-modus (2 kopjes)


Maak met één druk op de knop twee kopjes koffie of espresso tegelijk.

Eenvoudige reiniging en onderhoud
Eenvoudige reiniging en onderhoud

Eenvoudige reiniging en onderhoud


De uitneembare zetgroep garandeert keer op keer perfect koffiegenot. De zetgroep kan gemakkelijk uit de koffiemachine worden genomen en onder stromend water worden afgespoeld. De binnenkant van de koffiemachine kan worden gereinigd met een vochtige doek. Verder laat de Caffeo® Solo® & Perfect Milk u automatisch weten wanneer de koffiemachine moet worden gereinigd en ontkalkt.

DeLuxe : extra kenmerken

De Solo® & Perfect Milk DeLuxe bekoort door zijn hoogwaardige, matglanzende design. Passend bij het design beschikt deze volautomatische espressomachine over een druprooster en een kopjesplateau uit roestvrij staal. Dankzij de speciale smering van het maalwerk en de geluidsarme pomp is de machine bovendien bijzonder stil in gebruik.

Companion® App
Companion® App
Companion® App
De app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care


We hebben een label in het leven geroepen om de consument te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …