Details

Varianza® CS

De innovatie voor koffiegenot met onbeperkte variatie

Met de nieuwe volautomatische koffiemachine Varianza® biedt Melitta u pure innovatie. Dankzij het exclusieve Single Portion-systeem My Bean Select® is het voor het eerst mogelijk om voor elk kopje koffie te kiezen uit alle soorten koffiebonen, voor een onbeperkte variatie van smaken.
My Bean Select®
My Bean Select®
Met My Bean Select® biedt Melitta de mogelijkheid om voor elk kopje te kiezen welke koffiebonen men wil gebruiken. Naast het standaard bonenreservoir kan men dankzij deze innovatie voor elk kopje afzonderlijk verschillende soorten koffiebonen uitproberen. Met het handige, in het bonenreservoir geïntegreerde maatschepje is dat heel eenvoudig. Giet gewoon de benodigde hoeveelheid koffiebonen in de vulkoker, druk op de knop en geniet van de boeiende smaken van nieuwe soorten koffie.
Best Aroma System PLUS
Best Aroma System PLUS
De Aromasafe® dichting op het bonenreservoir zorgt ervoor dat de verschillende smaken en aroma's van de koffiebonen nog beter worden beschermd. Met de Bean to Cup-functie wordt alleen de nodige hoeveelheid koffiebonen gemalen. Vervolgens wordt onmiddellijk een kopje heerlijk verse koffie gezet. Bij elke zetbeurt maalt de molen tot hij leeg is. Zo worden verschillende soorten koffiebonen niet met elkaar vermengd.
Het unieke voorbesprenkelings- en extractieproces zorgt ervoor dat de koffiesmaak perfect tot ontplooiing komt.
Compacte en moderne vormgeving
Compacte en moderne vormgeving
De Caffeo® Varianza® zet een nieuwe maatstaf op het gebied van compactheid. De kubusvorm is een lust voor het oog en is bovendien zo compact dat er wel overal een ideaal plaatsje voor te vinden is.
Eenvoudige bediening
Eenvoudige bediening
Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd symbolendisplay is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Kies de kopjesgrootte met de drie voorgeprogrammeerde productknoppen (klein, middelgroot en groot).
Auto Cappuccinatore
Auto Cappuccinatore
De handige Auto Cappuccinatore staat garant voor perfect melkschuim. Maar hij doet meer dan dat: u kunt er ook water of melk mee opwarmen voor een heerlijk kopje chocolademelk of thee.
In de hoogte verstelbare koffie-uitloop
In de hoogte verstelbare koffie-uitloop
De uitloop van de CAFFEO® Varianza® is traploos instelbaar en geschikt voor glazen en kopjes tot 13,5 cm hoog.
Double Cup-modus
Double Cup-modus
Met de Double Cup-modus kunt u twee kopjes van uw favoriete koffie ineens bereiden. De bereiding van twee kopjes is alleen mogelijk bij een pure koffiebereiding, zoals bij espresso, café crème en ristretto. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk bij de bereiding van heet water, warme melk alsmede van alle gemengde dranken met (melk)schuim.
Automatische reiniging en ontkalking
Automatische reiniging en ontkalking
Er verschijnt automatisch een melding op het display van de Caffeo® Varianza® als de machine moet worden gereinigd of ontkalkt. U kunt het reinigings- of ontkalkingsprogramma eenvoudig oproepen via het menu.
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep
De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de machine te nemen. Ook de binnenkant van de machine kan worden gereinigd.
Energiebesparende functies
Energiebesparende functies
Met de 0-watt-schakelaar kunt u uw Caffeo Varianza® op elk moment gemakkelijk van het stroomnet scheiden. Daarnaast zorgen de programmeerbare energiespaarstand en de instelbare, automatische uitschakelfunctie voor een zuinig gebruik.
Garantie
Garantie
Een constant hoge productkwaliteit is heel belangrijk voor ons. Dankzij de kwaliteitsvolle materialen en innovatieve technologie kunnen we op alle Melitta® volautomatische koffiemachines een garantie bieden voor 15.000 kopjes (max. 2 jaar).
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …