Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart® volautomatische espressomachine
Barista TS Smart®
Barista TS Smart® volautomatische espressomachine
Barista T Smart® volautomatische espressomachine
Barista T Smart®
Latte Select
LatteSelect
CI Touch® volautomatische espressomachine
CI Touch®
CI® volautomatische espressomachine
CAFFEO® CI®
Passione® OT-volautomatische espressomachine
Caffeo® Passione® OT
Latticia® OT
Avanza® series 600
Solo® & Perfect Milk volautomatische espressomachine
SOLO® Perfect Milk
Solo® volautomatische espressomachine
CAFFEO® SOLO®
Purista® Series 300
Melitta® LatteSelect
LatteSelect
Melitta® CI Touch®
Ci Touch
Details
Barista TS Smart® volautomatische espressomachine

Maximaal aantal koffiesoorten? Maakt uw smartphone compleet met de Barista TS Smart®!

Barista TS Smart®

Barista TS Smart® volautomatische espressomachine

Maximaal aantal koffiesoorten? Maakt uw smartphone compleet met de Barista TS Smart®!

De Barista TS Smart® met roestvrij staal is echt bijzonder. Deze kan bijvoorbeeld 21 koffiespecialiteiten bereiden. De automatische bean select kiest daarbij automatisch de juiste koffiebonensoort uit het bonenreservoir met twee kamers. En alles is regelbaar met uw smartphone!

Handling-Video
 
Toegevoegde Waarde voor u
Melitta® Connect
Melitta® Connect

Melitta® ConnectDankzij de Melitta® Connect app kunt u met uw smartphone heel wat functies van uw volautomatische koffiemachine instellen en gebruiken. Zo kunt u de instellingen van de koffiemachine heel gemakkelijk aanpassen en persoonlijke My Coffee-profielen programmeren en opslaan. Handige instructies helpen u bij de reiniging en het onderhoud van uw koffiemachine. Een opvallende functie van deze app is dat u er uw eigen koffiespecialiteiten mee kunt creëren.

U kiest zelf de volgorde waarin de ingrediënten worden toegevoegd, de hoeveelheid koffie, melkschuim en warm water en andere instellingen voor uw persoonlijke koffiecreatie.

21 koffiespecialiteiten
21 przepisów kawowych

21 koffiespecialiteiten Dankzij de productknoppen kunt u met één druk de 4 klassiekers bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunt u nog 17 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een flat white, ristretto, americano of espresso doppio.

Automatische bonenselectie
Automatyczny wybór rodzaju ziaren

Automatische bonenselectie De innovatieve "Automatic Bean Select"-functie selecteert automatisch de juiste soort bonen voor uw favoriete koffie. U kunt de automatische keuze van bonenkamer individueel veranderen via het bedieningspaneel of u kunt de instellingen wijzigen in het menu, volledig zoals u het wenst. De functie "Active Bean Monitoring" helpt te voorkomen dat de molen leeg raakt en informeert u tijdig wanneer u de koffiebonen moet bijvullen.

IntenseAroma
Intensywny Aromat

IntenseAroma Als alternatief voor het standaard bereidingsproces kan de IntenseAroma-functie worden geselecteerd. Het resultaat is koffie met een bijzonder intense smaak – zonder de hoeveelheid koffie of water aan te passen. Deze functie kan voor alle koffiespecialiteiten worden geselecteerd.

My Coffee Memory
Funkcja Moja Kawa

My Coffee Memory U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® Barista TS Smart® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 8 personen.

Italiaans bereidingsproces
Włoski sposób przygotowania kaw

Italiaans bereidingsproces Met het Italiaans bereidingsproces worden de ingrediënten volgens het originele Italiaanse recept in de juiste volgorde toegevoegd. Het resultaat is een authentieke koffiesmaak. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná de melk en het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.

Best Aroma System Plus
Aroma System Plus

Best Aroma System Plus De volgende systemen laten de koffiearoma's perfect tot ontplooiing komen: Met de Bean to Cup-functie wordt steeds de juiste hoeveelheid koffiebonen vers gemalen en wordt de gemalen koffie meteen opgebruikt. Auto Empty Grinding*: bij elk gebruik wordt de molen geledigd, zodat elk kopje koffie wordt bereid met versgemalen bonen en er geen resten achterblijven die de smaak van uw koffie kunnen beïnvloeden. De speciale dichting van het Aromasafe® deksel van het bonenreservoir garandeert...

... dat u altijd kunt genieten van heerlijke, versgezette koffie. En ook de donkere kleur van het bonenreservoir helpt om de volle smaak van de koffiebonen te behouden.

*Opmerking: Ondanks de automatische dosering en de volledige lediging van de molen, kan het eerste kopje na verandering van bonensoort nog een minimale hoeveelheid van de vorige soort bevatten.

Een molen die je amper hoort
Młynek cichy jak szept

Een molen die je amper hoort U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.

TFT-kleurendisplay
Kolorowy Wyświetlacz TFT

TFT-kleurendisplay Optimaal gebruiksgemak: dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen. De duidelijke stapsgewijze instructies laten u eenvoudig navigeren door het menu.

One Touch
Jedno Kliknięcie

One Touch One Touch De Barista TS Smart® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.

Touch & Slide
Dotknij i przesuń

Touch & Slide Met de innovatieve Touch&Slide-functie kunt u uw koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.

Double-Cup-modus
Funkcja dwóch kaw jednocześnie

Double-Cup-modus Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.

All-in-one uitloop
Wylewka kawy

All-in-one uitloop Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

Pro Aqua filtertechnologie
Technologia Filtra PRO AQUA

Pro Aqua filtertechnologie Als u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de Barista TS Smart® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem.
(*Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

Uitneembare zetgroep
Wyjmowana jednostka zaparzania

Uitneembare zetgroep De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.

Plug-in-melksysteem
Elastyczny, dołączany system mleczny

Plug-in-melksysteem Afneembaar melksysteem met extern vaatwas- bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.

Easy Steam Cleaning
Łatwe czyszczenie parą

Easy Steam Cleaning De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.

Automatische reiniging en ontkalking
Funkcja automatycznego czyszczenia i odkamieniania

Automatische reiniging en ontkalking Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen

Energiebespaarfunctie
Funkcja oszczędzania energii

Energiebespaarfunctie Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw Barista TS Smart® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.

Mission eco & care
Misia eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …