Zoeken
Voer een zoekterm in:
Cremio®
Cremio®
Cremio®
Cremio® roestvrij staal
Cremio®
Details
Cremio®

Perfect melkschuim met één druk op de knop!

Cremio®

Cremio®

Perfect melkschuim met één druk op de knop!

Een latte macchiato of liever een cappuccino voor u? Met het fijnporig warm melkschuim van de Cremio® maakt u thuis lekker zelf koffiespecialiteiten zoals bij uw favoriete Italiaan. Of gebruikt u in uw desserts koud melkschuim als light alternatief voor room. Liefhebbers van warme melk en chocolademelk zullen dan weer in de wolken zijn dat de Cremio® snel melk verwarmt zonder risico van aanbranden.

  • antikleefreservoir
  • vaatwasserbestendige klopper en deksel
  • Vulinhoud voor melkschuim: 100 – 150 ml
  • Vulinhoud voor warme melk: 100-200 ml
  • 450 watt
  • Lift-Switch-Off
Awards
Awards

Melitta® Cremio®

Awards

De Melitta® Cremio® maakte met zijn hoge kwaliteit, modern design, functionaliteit en gebruiksgemak indruk op de jury van de belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. De Cremio® werd ook bekroond met een speciale Plus X Award voor "Beste product van 2016/2017".

De Cremio® kreeg ook veel lof op een prestigieuze internationale designwedstrijd.  
Vanwege zijn baanbrekende design werd hij bekroond met de Red Dot Product Design Award 2017.

Melkschuimtips
Melitta® Cremio®

Succes verzekerd met Melitta® Cremio®

Met de Melitta® Cremio® kunt u op gelijk welk moment snel en eenvoudig heerlijk romig melkschuim bereiden.  Volg gewoon onze drie eenvoudige tips. 


U kunt de tips hier downloaden >

Handling-Video
 
Toegevoegde Waarde voor u
Perfect fijn melkschuim
Perfekter, feinporiger Milchschaum

Perfect fijn melkschuim

De Melitta® Cremio® maakt heerlijk fijn melkschuim voor elke koffiespecialiteit. Of u nu sojamelk, lactosevrije of volle melk gebruikt, de Cremio® tovert perfect melkschuim tevoorschijn.

Onze tip: Het beste melkschuim verkrijgt u met melk met een hoog eiwitgehalte (minstens 3 g/100 ml).

Warm en koud melkschuim
Kalter & warmer Milchschaum

Warm en koud melkschuim

Met de Melitta® Cremio® maakt u heel eenvoudig thuis zelf latte macchiato, cappuccino of ijskoffie. Een druk op de knop en u geniet thuis van uw favoriete koffiespecialiteit.

Warme melk
Milch erwärmen

Warme melk

De Melitta® Cremio® kan ook een kop warme melk of chocolademelk maken. Het geïntegreerde verwarmingselement verwarmt de melk gelijkmatig en voorkomt aanbranden in het apparaat.

Gemakkelijk te reinigen
Einfache Reinigung

Gemakkelijk te reinigen

Dankzij de antikleeflaag kan het melkreservoir eenvoudig worden gereinigd. Een vochtige doek en normaal afwasmiddel volstaan. Vaatwasserbestendige klopper en deksel.

Intuïtieve bediening
Intuitive Bedienung

Intuïtieve bediening

De Cremio® is intuïtief te bedienen dankzij de verlichte knoppen en de handige minimum- en maximumpeilindicatoren binnenin. Een rood lampje geeft aan dat het verwarmingselement klaar is voor de bereiding van warme dranken. Als het blauwe lampje brandt, kan het apparaat koud melkschuim maken.

Gebruiksvriendelijk
Komfortable Handhabung

Gebruiksvriendelijk

De ergonomische handgreep en de 360° basis vergroten het gebruiksgemak. Dankzij de geïntegreerde knop is het Cremio®-deksel is gemakkelijk van het melkreservoir te nemen.

Beste product 2016/2017
Best product 2016/2017

Beste product 2016/2017

De Melitta® Cremio® maakte met zijn hoge kwaliteit, modern design, functionaliteit en gebruiksgemak indruk op de jury van de belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. De Cremio® werd ook bekroond met een speciale Plus X Award voor "Beste product van 2016/2017".

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen dat consumenten helpt kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Hiervoor gebruiken we ons eigen beoordelingssysteem.

Meer info.