Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® Bamboo koffiefilters
Melitta® Bamboo koffiefilters
Melitta® Bamboo koffiefilters
Details
Melitta® Bamboo koffiefilters

Milieubewust genieten van koffie. Natuurlijk koffiegenot

Melitta® Bamboo koffiefilters

Melitta® Bamboo koffiefilters

Milieubewust genieten van koffie. Natuurlijk koffiegenot

Met de Melitta® Bamboo aromafilters gaat duurzaamheid hand in hand met evenwichtig, aromatisch koffiegenot. De Melitta® Bamboo aromafilters, gemaakt van snel groeiend bamboe, dragen hun steentje bij aan milieuvriendelijk koffiegenot. 3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

Melitta engageert zich om duurzaam en verantwoordelijk te handelen:

  • Extra scheurbestendig en veilig
  • Het filterpapier geeft geen smaak af
  • Van nature 100% composteerbar
Recepten
Recipes

Variatie en individueel karakter voor uw favoriete koffie!

Ontdek onze originele filterkoffierecepten!

Laat u betoveren door deze heerlijke recepten en geniet van filterkoffie in al zijn variatie.
De zoete verleiding van Café Caramel, het sensuele genot van Black Desire of de fruitige bekoring van Café Apricot:
onze verrukkelijke recepten bieden voor elk wat wils.

Naar de recepten>

 
Toegevoegde Waarde voor u
Met 40% bamboe

Met 40% bamboe Bamboe is het meest veelzijdige, meest verspreide en vooral het snelst groeiende gewas ter wereld. Melitta® heeft uit deze unieke grondstof Melitta® koffiefilters met 40% bamboe ontwikkeld om minder cellulose uit bomen te gebruiken. Zo kunt u ten volle genieten van uw koffie, in harmonie met de natuur.

Papier AromaPor®
Papier Aromapor®

Papier AromaPor® Dankzij het unieke AromaPor® papier met microfijne poriën komen alleen de fijnste aromastoffen in uw koffie terecht: zo wordt steeds het volle aroma ontwikkeld.

3 Aromazones®
3 Aromazones®

3 Aromazones® 3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

1. ONTWIKKELEN: De onderste zone, de zogenaamde "voorzetzone", zorgt voor de eerste ontwikkeling van het aroma.
2. VERFIJNEN: De middelste zone garandeert een gelijkmatige extractie en verfijnt zo het aroma van uw koffie.

Kwaliteit uit liefde voor koffie

Kwaliteit uit liefde voor koffie Puur koffiegenot, daar staan we voor sinds Melitta Bentz in 1908 de koffiefilter uitvond en daarmee de basis legde voor modern koffiegenot. Dat genot was toen en is nu nog steeds onze drijfveer om steeds de beste kwaliteit en een unieke koffiebeleving te bieden, met expertise, innovatie en liefde voor onze producten.

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.




Meer informatie …