Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® Filterzakjes® Original 1x4
Melitta® Original Coffee Filters
Melitta® Filterzakjes® Original 1x4
Details
Melitta® Filterzakjes® Original 1x4

Beste koffiefilterkwaliteit sinds meer dan honderd jaar.

Melitta® Original Coffee Filters

Melitta® Filterzakjes® Original 1x4

Beste koffiefilterkwaliteit sinds meer dan honderd jaar.

Koffie heeft aroma nodig! Door het speciale AromaPor®-papier maken de Filterzakjes® Original 1x4® de volle ontplooiing van het aroma mogelijk. Bovendien zijn ze zeer scheurvast.

 
Toegevoegde Waarde voor u
Met AromaPor®-papier
With Aromapor® paper

Met AromaPor®-papier

Melitta® Filterzakjes Original worden gemaakt van AromaPor®-papier.
Het bijzondere kenmerk van dit papier is dat het microfijne poriën bevat. Deze zorgen ervoor dat alleen de fijnste aromas in uw koffie terechtkomen: zo wordt steeds het volle aroma ontwikkeld.

3 Aromazones®
Strefy aromatyczne

3 Aromazones®3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde aromagaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

1. ONTWIKKELEN: De onderste zone, de zogenaamde "voorzetzone", zorgt voor de eerste ontwikkeling van het aroma.

2. VERFIJNEN: De middelste zone garandeert een gelijkmatige extractie en verfijnt zo het aroma van uw koffie.

3. VERZACHTEN: De bovenste zone voorkomt een bittere smaak en garandeert een evenwichtig aroma.

De juiste maat voor uw koffiezetapparaat
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

De juiste maat voor uw koffiezetapparaatOngeacht of u met uw koffiezetapparaat, 2, 6, 10 of nog meer kopjes kunt zetten, alleen Melitta® biedt Melitta® Orginal Filterzakjes koffiefilters in alle maten : 1, 100, 101, 102®, 1x2®, 1x4® en 1x6®.

In natuurbruin of wit
W naturalnym kolorze brązowym i białym

In natuurbruin of wit

Melitta® koffiefilters in natuurbruin of wit: een verschil dat u weliswaar kunt zien, maar natuurlijk niet kunt proeven. De beide filterpapieren beschikken namelijk over volledig dezelfde eigenschappen. Het enige verschil is dat natuurbruine koffiefilters niet zijn gebleekt en witte koffiefilters alleen zijn gebleekt met natuurlijke zuurstof. Uiteraard zijn al onze koffiefilters 100% biologisch afbreekbaar.

FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer
FSC®-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen

FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer

Als een FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta® filterzakjes in overeenstemming met de FSC®-regelgeving. The FSC® (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele non-profit organisatie, die tot doel heeft bij te dragen aan de verbetering van de bosbouw over de hele wereld. 

Producten met het FSC-label verzekeren de exploitatie van bossen conform de sociale, economische en ecologische behoeften van hedendaagse en toekomstige generaties. Met Melitta® Koffiefilters® leveren wij onze actieve bijdrage aan een voorbeeldige bosbouw.

 

Plezier in koffie
Qualität aus Freude am Kaffee

Plezier in koffieDaar staan wij voor, sinds Melitta Bentz in 1908 de eerste koffiefilter uitvond en de basis legde voor modern koffiegenot. Dit plezier in koffie is zowel toen als nu onze drijfveer geweest om met competentie, uitvindersgeest en liefde voor het product altijd de beste kwaliteit en uniek koffiegenot te bieden. Beleef de historie van het bedrijf Melitta sedert 1908 op onze interactieve reis door de tijd.

MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …