Melitta® Momentum

Wij hebben ruim 100 jaar bijgedragen aan het creëren van een ritueel. Dat maakt het mogelijk om bewust de tijd te nemen om te genieten van koffie – de tijd om de koffie zorgvuldig, handmatig op te gieten en het aroma zo de gelegenheid te bieden zich volledig te ontplooien.
Melitta® laat dit ritueel met moderne designs en innovatieve technologie herleven. Want in de hectiek van alledag is zorgvuldigheid belangrijker dan ooit. Wij leveren een bijdrage aan meer bezinning en rust met onze nieuwe Pour Over-producten.


ONTDEK DE MOMENTUM RANGE


REGSITREER UW EPOS


WINKELZOEKERMelitta® EPOS® Filterkoffiemachine - de toekomst van de Pour Over-koffie


Melitta® EPOS®

Met onze Melitta® EPOS® is iedere seconde van de koffiebereiding een feest voor de zintuigen. Het eerste elektrische Pour Over-systeem met geïntegreerde molen zet superieure koffie – alsof de koffie met de hand is gezet. Simpelweg met een druk op de knop.

MEER INFORMATIE OVER EPOS®


Melitta® epour® - filterkoffie opnieuw uitgevondenDe magie van details. Bij onze Melitta® epour® is elke finesse technisch zo ontwikkeld dat u kunt genieten van de perfecte filterkoffie – van de roterende 360°-wateruitloop tot en met de innovatieve voorzetfunctie. Voor puur genieten van koffie.

MEER INFORMATIE OVER epour®


Melitta® Pour Over Filterzakjes - de perfectie van filterpapierOnze Pour Over Filterzakjes perfectioneren, wat koffiefilters altijd al hebben gedaan: het beste uit uw koffie halen. Hun speciale papierstructuur zorgt voor de ideale koffiestroom en het volle aroma. Laat niets over aan het toeval.

MEER INFORMATIE OVER POUR OVER Filterzakjes