Melitta® Momentum

Wij hebben ruim 100 jaar bijgedragen aan het creëren van een ritueel. Dat maakt het mogelijk om bewust de tijd te nemen om te genieten van koffie – de tijd om de koffie zorgvuldig, handmatig op te gieten en het aroma zo de gelegenheid te bieden zich volledig te ontplooien.
Melitta® laat dit ritueel met moderne designs en innovatieve technologie herleven. Want in de hectiek van alledag is zorgvuldigheid belangrijker dan ooit. Wij leveren een bijdrage aan meer bezinning en rust met onze nieuwe Pour Over-producten.Melitta® EPOS® Filterkoffiemachine - de toekomst van de Pour Over-koffie


Melitta® EPOS®

Een nieuw momentum voor Pour Over: de hoogwaardige Melitta® EPOS®-filterkoffiemachine met geïntegreerd maalwerk interpreteert de klassieke handfiltratie op een volledig nieuwe manier. Met de Melitta® EPOS® kan met een druk op de knop filterkoffie worden bereid, zoals die anders alleen bij de barista verkrijgbaar is. De perfecte Pour Over-beleving begint met de koffiebonen - bij de Melitta® EPOS® worden deze vers gemalen in het geïntegreerde conisch maalwerk. Door de voorzetfunctie van de koffiemachine ontstaat de ideale blooming en kan het koffiearoma zich zo goed mogelijk verdelen. De met 360° roterende wateruitloop bevochtigt de gemalen koffie optimaal en bijna zoals met de hand. Ook bij de reiniging scoort de Melitta® EPOS® punten: afneembare watertank, afneembaar bonenreservoir, glazen kan en filterhouder zijn geschikt voor de vaatwasser. Ook het ontkalken van de Melitta® EPOS® is geen probleem: de Anti-Calc-functie laat u betrouwbaar zien, wanneer u de filterkoffiemachine moet ontkalken. 

MEER INFORMATIE OVER EPOS®


Melitta® Pour Over Filterzakjes - de perfectie van filterpapierVoor de beste filterkoffie zijn de beste Filterzakjes nodig. De Pour Over Filterzakjes halen door hun speciale papierstructuur het beste uit de koffie. Deze is perfect aangepast aan het Pour Over-proces en garandeert de ideale koffiestroom en extractie van de koffiearoma's. Het bijzondere aan Pour Over Filterzakjes: ze beschikken over een minder vaste papierstructuur en zorgen daardoor voor een gelijkmatigere en snellere filtratie. In combinatie met de Melitta® EPOS®-filterkoffiemachine of de Melitta® AMANO-koffiezetter zorgen ze voor de beste filterkoffie.

MEER INFORMATIE OVER POUR OVER Filterzakjes