Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® AMANO
Melitta® AMANO
Melitta® AMANO
Pour Over koffie van Melitta
La filtration manuelle par Melitta
Melitta® Koffiefilter zwart 1x2, 1x4 en 1x6
Porte-filtre à café noir
Filterhouder transparent
Coffee filter transparent
Filterset 1x2®
Kit de filtration manuelle 1x2 ®
Filterset 1x4®
Filter Set 1x4®
Melitta® Opschenkketel
Bouilloire Pour Over
Glazen kan
Glazen kan
Maatschepje
Coffee spoon
Doseerlepel
Details
Melitta® AMANO

Ontworpen voor de perfecte smaak.

Melitta® AMANO

Melitta® AMANO

Ontworpen voor de perfecte smaak.

Buitengewone esthetiek en maximale functionaliteit – de Melitta® AMANO combineert innovatief design en een uitstekende smaak. Van het iconisch silhouet via de filtervorm tot en met de gelijkmatige koffie-uitloop leidt alles tot een Pour Over-ritueel dat de zintuigen raakt.


Met de uitvinding van de koffiefilter bracht Melitta Bentz in 1908 een revolutie teweeg in het genieten van koffie. En de reis van de handfiltratie gaat door. Overal ter wereld hebben barista’s de Pour Over-trend zelf weer ontdekt en genieten ze van de rustgevende bereiding in de dagelijkse hectiek. Bewust opgieten van de koffie en het rituele proces bieden onthaasting. Bij deze bijzondere koffiebereiding is blooming het belangrijkste: de koffie wordt eerst met een beetje water bevochtigd en welt gedurende een halve minuut, voordat het water verder wordt opgegoten. Zo kunnen de brandingsgassen op een ideale manier ontsnappen, wordt de koffie-extractie verbeterd en kunnen de smaakstoffen zich volledig ontplooien. Het resultaat is een koffiearoma met een volle smaak.

Handling-Video
 
Toegevoegde Waarde voor u
Red Dot Award 2020

Red Dot Award 2020

De Melitta® AMANO werd in 2020 met de Red Dot Award bekroond voor zijn innovatieve design.

Modern design met een optimale werking

Modern design met een optimale werking

Het minimalistische design van de Melitta® AMANO is zowel esthetisch als functioneel. De zachte, siliconen dempers in de houder zorgen ervoor dat u de filterhouder stil en nauwkeurig erin kunt zetten. De hoogwaardige, metalen sokkel met antislipmat garandeert een stabiele stand. Houder en sokkel zijn met elegante metalen stroken verbonden.

Uitneembare filterhouder 1x4®

Uitneembare filterhouder 1x4®

De uitneembare filterhouder 1x4® van hoogwaardig Tritan zorgt met zijn speciale filterribben niet alleen voor ideaal voorzetten, maar ook voor de optimale koffiesmaak.

De perfecte blooming

De perfecte blooming

De filterhouder van de Melitta® AMANO brengt een revolutie teweeg in het voorzetten met de hand door zijn afsluitbare uitlaat. Deze zorgt ervoor dat de koffie voldoende tijd voor de blooming heeft en dat het aroma zich perfect kan ontplooien.

Druppelstop

Druppelstop

De afsluitbare, metalen uitlaat aan de filterhouder fungeert bovendien als geïntegreerde druppelstop. Daardoor wordt nadruppelen van koffie voorkomen en wordt de reiniging vergemakkelijkt.

Architectuur van de filter

Architectuur van de filter

De filterhouder is voorzien van een unieke ribbenstructuur die voor een optimale extractie en daardoor voor een koffiearoma met een volle smaak zorgt.

Optimale wateruitloop

Optimale wateruitloop

De vorm van de filterhouder zorgt voor een ideale waterstroom. Door de dubbele uitloop wordt gewaarborgd dat de koffie gelijkmatig wordt bevochtigd.

Glazen kan van borosilicaat

Glazen kan van borosilicaat

De hoogwaardige, glazen kan van borosilicaat is niet alleen warmtebestendig, maar heeft ook een uitgesproken mooie vorm. Daarin kunt u max. 700 ml van de beste Pour Over-koffie bereiden.

Gemakkelijke reiniging

Gemakkelijke reiniging

Filterhouder en glazen kan zijn geschikt voor de vaatwasser. Zodat u meer tijd hebt om te genieten van uw vers gezette Pour Over-koffie.