Zoeken
Voer een zoekterm in:
Aromaboy®
Aromaboy®
AromaElegance®
AromaElegance®
AromaElegance® DeLuxe
AromaElegance® DeLuxe
AromaElegance® Therm
AromaElegance® Therm
AromaElegance® Therm DeLuxe
AromaElegance® Therm DeLuxe
AromaElegance® Therm DeLuxe
AromaFresh
AromaFresh Therm
AromaFresh Edition filterkoffiezetapparaat met geïntegreerde molen
AromaFresh
AromaFresh Special Colour Edition, metallic grijs
AromaFresh
AromaFresh Special Colour Edition, koper
AromaFresh
AromaFresh Therm
AromaFresh Therm
AromaSignature®
AromaSignature®
Easy Therm
Melitta® Easy Therm
Easy Timer
Easy Timer filter coffee maker
EasyTop®
EasyTop® filter coffee maker
EasyTop® Therm
Melitta® EasyTop® Therm
EasyTop® Therm Steel
Easytop® Therm Steel
EasyTop® Timer
ENJOY®
ENJOY®
ENJOY® Therm
ENJOY® Therm
ENJOY® Top
ENJOY® Top
ENJOY® Top Therm
Excellent 3.0 Steel
Aroma Excellent Steel
Excellent 5.0 DeLuxe
Excellent 5.0 DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Perfection
LOOK® Selection
LOOK® Selection
LOOK® Therm DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Therm Perfection
LOOK® Timer
LOOK® Therm Selection
LOOK® Therm Selection
LOOK® Timer
LOOK® Timer
Melitta® epour® filterkoffiemachine
epour®
Melitta® EPOS® Koffiemachine
EPOS®
Optima Timer
Single5®
Single5®
Single5® Therm met warmhoudbeker
Details
AromaElegance® Therm DeLuxe

Voor een koffiebeleving van topklasse.

AromaElegance® Therm DeLuxe

AromaElegance® Therm DeLuxe

Voor een koffiebeleving van topklasse.

De Melitta® AromaElegance® DeLuxe combineert bedieningscomfort, functionaliteit en design op het hoogste niveau - voor een koffiebeleving van topkwaliteit. Van de afneembare watertank en de praktische timerfunctie tot de AromaControl-technologie voor een maximaal koffiearoma, ook bij kleine hoeveelheden: hier worden al uw wensen vervuld.

Awards
Awards

Awards

De AromaElegance® maakte indruk op de jury van de belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. Het toestel werd behalve voor zijn modern design ook bekroond voor zijn hoge kwaliteit en gebruiksgemak.
Dankzij extra functies, zoals de ingebouwde timer en programmeerbare warmhoudfunctie, won de AromaElegance® DeLuxe ook nog een prestigieuze Plus X Award voor zijn "functionaliteit".
De AromaElegance® reeks kon ook een andere jury imponeren en werd genomineerd voor de Duitse Design Award 2015.

  Handling-Video
   
  Toegevoegde Waarde voor u
  Aroma Premium Technology
  Mission eco & care

  Aroma Premium TechnologyHoogwaardige techniek voor een intense koffiesmaak: deze koffiemachine bereikt binnen de kortst mogelijke tijd de optimale extractietemperatuur van 92 tot 96 °C en houdt deze vast gedurende het volledige zetproces. Het krachtige verwarmingselement maakt bovendien een korte, optimale zetduur van vier tot zes minuten mogelijk. Zo is een altijd superieure smaak gegarandeerd.

  Topklasse koffie
  Praktyczna funkcja timera

  Topklasse koffieDe zettechnologie van deze koffiemachine is in Oslo onderscheiden met het zegel van het gerenommeerde European Coffee Brewing Center (ECBC). Alleen filterkoffiemachines die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor de koffiebereiding voldoen, ontvangen dit label. Uitstekende koffiekwaliteit op een briefje.

  5 jaar fabrieksgarantie
  Double walled, unbreakable, stainless steel insulated pot

  5 jaar fabrieksgarantieDeze filterkoffiemachine overtuigt door het duurzame design en hoogwaardige techniek− voor een dagelijks betrouwbaar gebruik. Daarom geven wij voor dit model een verlengde fabrieksgarantie van vijf jaar.

  Opvallend roestvrijstalen design
  3-in-1 limescale protection

  Opvallend roestvrijstalen designAls een machine zoveel kan, mag deze er natuurlijk ook prachtig uitzien. Deze koffiemachine staat voor een moderne look en een aansprekend, elegant roestvrijstalen design.

  Roestvrijstalen thermoskan met doorzetdeksel en eenhandbediening
  Aroma Control: For full flavour even with small amounts of coffee

  Roestvrijstalen thermoskan met doorzetdeksel en eenhandbedieningDe koffiemachine heeft een elegante, roestvrijstalen thermoskan die de koffie lang warm en vers houdt. Ook het gebruik had niet gemakkelijker kunnen zijn: dankzij het doorzetdeksel loopt de koffie direct in de kan, klaar om te worden geserveerd. Als u de koffie wilt schenken, hoeft u alleen de hefboom op het deksel te bedienen.

  AromaControl voor 2 tot 5 kopjes
  Aroma Premium Technology: For excellent filter coffee enjoyment

  AromaControl voor 2 tot 5 kopjesDeze koffiemachine is voorzien van de innovatieve AromaControl-functie die eenvoudig via een druk op de knop kan worden geactiveerd. Met deze functie wordt het zetproces optimaal aangepast aan de bereiding van kleinere hoeveelheden koffie (twee tot vijf kopjes). Voor een intense koffiesmaak, ook bij kleine hoeveelheden.

  Handige timerfunctie
  Detachable water tank

  Handige timerfunctieDe timerfunctie met led-display biedt een verleidelijk koffiearoma op een eerder vastgelegd tijdstip. Programmeer de start van het zetproces van uw koffiemachine en laat u 's ochtends bijv. wekken door de geur van verse koffie. Het apparaat schakelt automatisch in op de geprogrammeerde tijd en start dan met het zetproces.

  Afneembare, transparante watertank met schaalverdeling voor kopjes
  Detachable and stand alone swing filter

  Afneembare, transparante watertank met schaalverdeling voor kopjesHet vullen en reinigen van de watertank is nog nooit zo eenvoudig geweest. De transparante watertank heeft een grijpuitsparing en kan gemakkelijk uit het apparaat worden genomen. Dankzij de goed afleesbare schaalverdeling voor kopjes wordt de juiste dosering bovendien kinderspel.

  „Easy Handling“-filter met druppelstop
  5 year manufacturer’s guarantee

  „Easy Handling“-filter met druppelstopDe filterhouder met maat 1x4® kan eenvoudig worden afgenomen en vrijstaand worden gevuld. De geïntegreerde druppelstop voorkomt nadruppelen van de koffie, wanneer de kan wordt verwijderd. Voor een gemakkelijke reiniging gaat de filterhouder na het gebruik eenvoudig in de vaatwasmachine.

  3-in-1-bescherming tegen kalkaanslag
  warm keeping feature

  3-in-1-bescherming tegen kalkaanslagVoor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur is het belangrijk dat u uw koffiemachine regelmatig ontkalkt. Deze koffiemachine biedt u een 3-in-1-bescherming tegen kalk met de programmeerbare waterhardheid, kalkafzettingsweergave en een handig ontkalkingsprogramma.

  Automatische uitschakeling

  Automatische uitschakelingZuinig en veilig: het apparaat schakelt na 15 minuten na het einde van het zetproces automatisch uit. Natuurlijk kunt u de koffiemachine ook altijd handmatig uitschakelen.

  Mission eco & care

  Mission eco & care Omwille van het milieu: wij hebben een eigen duurzaamheidslabel ontwikkeld dat u een echt oriëntatiehulpmiddel biedt. Kies voor een apparaat voor bewust genieten.

  Overige uitrustingskenmerken

  Overige uitrustingskenmerken• Filterformaat 1x4®
  • Max. hoeveelheid koffie: 2–10 kopjes
  • Max. vermogen: 1800 watt
  • Aan-/uit-toets met led-verlichting
  • Geïntegreerde snoerhouder
  • Geteste veiligheid
  • Geschikt voor levensmiddelen