Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® LatteSelect
LatteSelect
Melitta® Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Melitta® Barista T Smart®
Barista T Smart®
Melitta® CI Touch®
CI Touch®
Melitta® Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Purista® Series 300
Latticia® OT
Melitta® Latticia® OT
Avanza® series 600
Avanza® series 600
Solo® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Solo®
CAFFEO® SOLO®
Details
Avanza® series 600

Kleine volautomatische koffiemachine, groot koffiegenot!

Avanza® series 600

Kleine volautomatische koffiemachine, groot koffiegenot!

De Avanza® is een van de kleinste volautomatische koffiemachines op de markt, maar maakt toch indruk met zijn functies, kenmerken en uiterlijk. Zo kan je kiezen uit een espresso, café crème, latte macchiato of cappuccino.

De Melitta® Avanza® heeft een indrukwekkend design en al even indrukwekkende functies. Het nieuw ontwikkelde bedieningspaneel maakt de bediening nog eenvoudiger, de molen is bijzonder stil en met de nieuwe Melitta Easy Cappuccinatore bereid je in een handomdraai een latte macchiato of cappuccino. Dankzij het extra grote water- en bonenreservoir kan je al jouw gasten verrassen met een overheerlijk kopje koffie. De ideale contacttijd tussen het water en de koffie zorgt ervoor dat de aroma's nog beter tot ontplooiing komen, een verschil dat je bij elk kopje proeft. 

Handling-Video
Cl. d’effica. énergétique
Companion App

De gratis Melitta Companion-app helpt je bij de bediening van je volautomatische koffiemachine. Ben je op zoek naar praktische handleidingen, interessante informatie over koffie of nuttige servicetips?

Download dan de app, ontdek en profiteer van de vele mogelijkheden!

 
Toegevoegde Waarde voor u
Fluisterstille molen

Fluisterstille molen

Nu kun je genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie terwijl iedereen nog ligt te slapen. Deze volautomatische koffiemachine is immers voorzien van een superstille, kegelvormige stalen molen die de koffiebonen snel en geruisloos maalt.

Easy Cappuccinatore

Easy Cappuccinatore

Met het ingebouwde melksysteem bereidt u elke koffiespecialiteit in twee eenvoudige
stappen: schuim de melk op met de Easy Cappuccinatore, meng met de koffie en klaar!

XL water- en bonenreservoir

XL water- en bonenreservoir

De Avanza® heeft een XL waterreservoir van 1,5 l en een XL bonenreservoir van 250 g.

Zeer compact

Zeer compact

De Avanza® is met een breedte van 20 cm pas écht slank! Net voldoende voor de hoogwaardige Melitta® technologie, meer plaats is er niet nodig.

Aromatisch koffieplezier
Aromatic Coffee Enjoyment

Aromatisch koffieplezier

De nieuwe pompbesturing garandeert een ideale contacttijd tussen koffie en water. Je kunt nu genieten van twee klassiekers: Espresso en Café Crème met nog beter ontwikkelde smaken.

Aroma Extraction System (AES)

Aroma Extraction System (AES)

Meer smaak met voorbesprenkeling: De versgemalen koffie wordt bevochtigd met water vóór het eigenlijke bereidingsproces. Zo komen de smaken beter vrij en waar komen ze terecht? In je koffie, natuurlijk.

Instelbare koffiesterkte

Instelbare koffiesterkte

Sterk in de ochtend, maar liever iets milder tegen de avond? Zoals jij het wenst. Je kunt de sterkte van de koffie eenvoudig aanpassen aan je smaak van het moment, van mild tot sterk. Uiteraard kun je ook de hoeveelheid koffie aanpassen. Tal van mogelijkheden, precies zoals jij het wenst.

Vijf maalstanden

Vijf maalstanden

Koffie zoals kenners die graag hebben: met versgemalen, hele koffiebonen.

Double Cup-modus (2 kopjes)

Double Cup-modus (2 kopjes)

Dankzij de Double Cup-modus kunt je twee kopjes espresso of café crème tegelijk bereiden. Uiteraard ook ideaal voor wie veel koffie drinkt.

LED-display met symbolen

LED-display met symbolen

Dankzij het LED-display met rode symbolen is de bediening van de volautomatische koffiemachine heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Anti-Scratch

Anti-Scratch

Het nieuw ontworpen lekbakje is voorzien van een druprooster in roestvrij staal en gemaakt van kwaliteitsvol, krasbestendig plastic.

Uitneembare zetgroep

Uitneembare zetgroep

Was het maar altijd zo eenvoudig als bij Melitta®... De volledige zetgroep kan volledig uit de koffiemachine worden genomen en is eenvoudig te reinigen. Zo kun je ook gemakkelijk aan de binnenkant van de machine.

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Alles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische koffiemachine laat je via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.

Waterfilters

Waterfilters

Wil je dat je koffie nog beter smaakt? Gebruik dan een Melitta® Pro Aqua waterfilter. Zo hoef je je volautomatische koffiemachine bovendien maar één keer per jaar te ontkalken. Hoe dat komt? Logisch: de filter zorgt ervoor dat het watersysteem zo lang mogelijk gevrijwaard blijft van kalkaanslag.
** Op basis van 6 kopjes van 120 ml per dag en zes filters per jaar.

Service-knop

Service-knop

Op zoek naar eenvoud? Geen probleem! Met de service-knop heb je heel gemakkelijk toegang tot het reinigings- en ontkalkingsprogramma, de instellingen voor de zettemperatuur en waterhardheid, en de Auto Off-functie. Ook de filter vervangen is een fluitje van een cent.

Hedendaagse energie-efficiëntie

Hedendaagse energie-efficiëntie

Naast een instelbare energiebesparingsmodus hebben de volautomatische koffiemachines van Melitta® ook een handige Auto Off-functie. Daarmee kan je zelf instellen wanneer je volautomatische koffiemachine automatisch wordt uitgeschakeld. Uiteraard kan je de koffiemachine ook handmatig uitschakelen met de 0-watt-schakelaar.

Compact en van hoge kwaliteit

Compact en van hoge kwaliteit

Is hij echt zo klein? Jazeker. Met een breedte van 20 cm, een hoogte van 35 cm en een diepte van 46 cm behoren alle versies van de Avanza®-reeks tot de kleinste volautomatische koffiemachines ter wereld. En toch bieden ze voldoende plaats voor geavanceerde Melitta-technologie.