Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® LatteSelect
LatteSelect
Melitta® Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Melitta® Barista T Smart®
Barista T Smart®
Melitta® Barista T Smart®
Melitta® CI Touch®
CI Touch®
Melitta® Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Purista® Series 300
Latticia® OT
Melitta® Latticia® OT
Avanza® series 600
Solo® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Solo®
CAFFEO® SOLO®
Details
Melitta® Barista T Smart®

De beste koffie? Maakt uw smartphone compleet!

Barista T Smart®

Melitta® Barista T Smart®

De beste koffie? Maakt uw smartphone compleet!

De Melitta Barista T Smart® is echt bijzonder. Deze kan bijvoorbeeld 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met passende koffiebonen, originele recepten of uw eigen koffiecreatie. Alles regelbaar met uw smartphone! Bovendien is er het hoogwaardige design.

HANDLING-VIDEO
Cl. d’effica. énergétique
 
Toegevoegde Waarde voor u
Melitta® Connect
Melitta® Connect

Melitta® ConnectDankzij de Melitta® Connect app kunt u met uw smartphone heel wat functies van uw volautomatische koffiemachine instellen en gebruiken. Zo kunt u de instellingen van de koffiemachine heel gemakkelijk aanpassen en persoonlijke My Coffee-profielen programmeren en opslaan. Handige instructies helpen u bij de reiniging en het onderhoud van uw koffiemachine. Een opvallende functie van deze app is dat u er uw eigen koffiespecialiteiten mee kunt creëren.

U kiest zelf de volgorde waarin de ingrediënten worden toegevoegd, de hoeveelheid koffie, melkschuim en warm water en andere instellingen voor uw persoonlijke koffiecreatie.

18 koffiespecialiteiten
18 przepisów kawowych

18 koffiespecialiteiten Dankzij de productknoppen kunt u met één druk de 4 klassiekers bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunt u nog 14 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een flat white, ristretto, americano of espresso doppio.

Manuele bonenselectie
Ręczny wybór rodzaju ziaren

Manuele bonenselectie Voor een optimale smaakervaring hebt u afhankelijk van de koffiespecialiteit verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de Barista T Smart® een bonenreservoir met twee kamers ("Bean Select" genoemd), waarmee u afhankelijk van het recept en uw persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren.

IntenseAroma
Intensywny Aromat

IntenseAroma Als alternatief voor het standaard bereidingsproces kan de IntenseAroma-functie worden geselecteerd. Het resultaat is koffie met een bijzonder intense smaak – zonder de hoeveelheid koffie of water aan te passen. Deze functie kan voor alle koffiespecialiteiten worden geselecteerd.

My Coffee Memory
Funkcja Moja Kawa

My Coffee Memory U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® Barista T Smart® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.

Italiaans bereidingsproces
Włoski sposób przygotowania kaw

Italiaans bereidingsproces Met het Italiaans bereidingsproces worden de ingrediënten volgens het originele Italiaanse recept in de juiste volgorde toegevoegd. Het resultaat is een authentieke koffiesmaak. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná de melk en het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.

Best Aroma System
Aroma System Plus

Best Aroma System Met de Bean to Cup-functie wordt steeds de juiste hoeveelheid koffiebonen vers gemalen en wordt de gemalen koffie meteen opgebruikt.* De speciale dichting van het Aromasafe® deksel van het bonenreservoir garandeert dat u altijd kunt genieten van heerlijke, versgezette koffie. En ook de donkere kleur van het bonenreservoir helpt om de volle smaak van de koffiebonen te behouden.

Een molen die je amper hoort
Młynek cichy jak szept

Een molen die je amper hoort U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.

TFT-kleurendisplay
Kolorowy Wyświetlacz TFT

TFT-kleurendisplay Optimaal gebruiksgemak: dankzij het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie is de koffiemachine eenvoudig te bedienen. De duidelijke stapsgewijze instructies laten u eenvoudig navigeren door het menu.

One Touch
Jedno Kliknięcie

One Touch One Touch De Barista T Smart® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.

Touch & Slide
Dotknij i przesuń

Touch & Slide Met de innovatieve Touch&Slide-functie kunt u uw koffiemachine eenvoudig instellen en bedienen door de sensorvelden licht aan te raken.

Double-Cup-modus
Funkcja dwóch kaw jednocześnie

Double-Cup-modus Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.

All-in-one uitloop
Wylewka kawy

All-in-one uitloop Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

Pro Aqua filtertechnologie
Technologia Filtra PRO AQUA

Pro Aqua filtertechnologie Als u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de Barista T Smart® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem.
(*Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

Uitneembare zetgroep
Wyjmowana jednostka zaparzania

Uitneembare zetgroep De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.

Plug-in-melksysteem
Elastyczny, dołączany system mleczny

Plug-in-melksysteem Afneembaar melksysteem met extern vaatwas- bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.

Easy Steam Cleaning
Łatwe czyszczenie parą

Easy Steam Cleaning De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.

Automatische reiniging en ontkalking
Funkcja automatycznego czyszczenia i odkamieniania

Automatische reiniging en ontkalking Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen

Energiebespaarfunctie
Funkcja oszczędzania energii

Energiebespaarfunctie Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw Barista T Smart® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.

Mission eco & care
Misia eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …