Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Barista T Smart®
Barista T Smart®
LatteSelect
LatteSelect
CI Touch®
CI Touch®
Passione® OT
Passione® OT
Latticia® OT
Purista®
Avanza® series 600
Avanza® series 600
SOLO®
CAFFEO® SOLO®
SOLO® & Milk
SOLO® & Milk
SOLO® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
CI®
CAFFEO® CI®
CI®
Details

CI®

Slimme technologie voor persoonlijk koffiegenot

De beste kwaliteit voor persoonlijke voorkeuren.Heel wat koffieliefhebbers houden vast aan hun eigen, persoonlijke koffierecepten. Met de Melitta® CI® bieden wij u een volautomatische koffiemachine die zich heel eenvoudig aanpast aan de persoonlijke voorkeuren van maar liefst vier gebruikers. Slimme technologie en goed doordachte functies zijn perfect afgestemd op de voorkeuren van veeleisende koffieliefhebbers. 


Awards

CAFFEO® CI®

Awards

Dankzij het tijdloze design en het comfortabele bedieningsoppervlak is CAFFEO® CI® door verschillende beoordelingscommissies bekroond. Met Mijn-Koffie-functie, Bonen Selecteren, tekstdisplay en veel meer nuttige eigenschappen kunt u iedere koffiespecialiteit thuis bereiden. Geniet van uw favoriete kofie!


PlusX Award  

Handling-Video
 
Toegevoegde Waarde voor u
Mission eco & care
MISJA ECO&CARE

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consument te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …

Manuele bonenselectie
Wybór ziarna

Manuele bonenselectie

Voor de perfecte bereiding van verschillende koffiespecialiteiten hebt u verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de Caffeo® CI® een "Bean Select"-bonenreservoir met twee kamers.

Of u nu zin hebt in een café crème in de ochtend of een espresso na het avondeten: door eenvoudig te kiezen tussen fijne, milde koffiebonen en sterk aromatische espressobonen, wordt uw favoriete koffie altijd bereid met de juiste bonen.

My Coffee Memory
Pamięć "Moja kawa"

My Coffee Memory

U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. Of u nu een kleine, sterke espresso verkiest of een heerlijk romige latte macchiato met een dikke laag melkschuim, de Melitta® Caffeo® CI® onthoudt de persoonlijke instellingen van maar liefst vier gebruikers!

Uniek koffiegenot
Oryginalny proces przygotowywania

Uniek koffiegenot

Origineel bereidingsproces

Iedere barista weet dat om koffie op de originele manier te bereiden het van essentieel belang is dat alle ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. Daarom voegt de Caffeo® CI® bij een latte macchiato de espresso toe ná het melkschuim en is dit bij een cappuccino net omgekeerd.

Intuïtieve bediening
Łatwa nawigacja

Intuïtieve bediening

Dankzij het gebruiksvriendelijke menu, het tekstdisplay en de draaiknop is het heel eenvoudig om door het menu te navigeren. Met de Double Cup-modus kunt u van alle koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.

Eenvoudig te reinigen en te onderhouden
Wyjmowana jednostka zaparzacza

Eenvoudig te reinigen en te onderhouden

Naast de zetgroep is ook het melksysteem eenvoudig te verwijderen en te reinigen. Het melkreservoir kan zelfs in de vaatwasser. Dankzij de functie "Easy Steam Cleaning" kunt u de onderdelen die in contact komen met melk na ieder gebruik snel en hygiënisch reinigen met heet water en stoom.