Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Barista T Smart®
Barista T Smart®
LatteSelect
LatteSelect
CI Touch®
CI Touch®
Passione® OT
Passione® OT
Latticia® OT
Purista®
Avanza® series 600
Avanza® series 600
SOLO®
CAFFEO® SOLO®
SOLO® & Milk
SOLO® & Milk
SOLO® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
SOLO® & Perfect Milk
Details
SOLO® & Perfect Milk

Perfect frothed milk in an instant

SOLO® Perfect Milk

SOLO® & Perfect Milk

Perfect frothed milk in an instant

Caffeo® Solo® & Perfect Milk combines compact design and heavenly creamy frothed milk. If it is either an excllent coffee with a velvety crema or a delicious latte macchiato topped with light and airy milk foam that you want -  Caffeo® Solo® & Perfect Milk will bring it to you in an instant.

Handling-Video
Companion App

De gratis Melitta Companion-app helpt je bij de bediening van je volautomatische koffiemachine. Ben je op zoek naar praktische handleidingen, interessante informatie over koffie of nuttige servicetips?

Download dan de app, ontdek en profiteer van de vele mogelijkheden!

 
Toegevoegde Waarde voor u
Auto-Cappuccinatore
Cappucinatore

Auto-Cappuccinatore

Dankzij de handige Auto-Cappuccinatore is het kinderlijk eenvoudig om warme melk, warm water en natuurlijk luchtig melkschuim te bereiden. Stel de hoeveelheid handmatig in met de draaiknop en u geniet in een handomdraai van precies de hoeveelheid die u wenst.

Puristisch en compact
Purystyczny i kompaktowy

Puristisch en compact

De Caffeo® Solo® & Perfect Milk neemt met een breedte van slechts 20 cm heel weinig plaats in, maar biedt toch voldoende ruimte voor hoogwaardige Melitta® technologie.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Inhoud bakje voor gebruikte koffie: 8x
Inhoud waterreservoir: 1,2 l
Inhoud bonenreservoir: 125 g

Uniek koffiegenot
Wyjątkowa przyjemność z kawy

Uniek koffiegenot

Aroma Extraction System (AES)

Voor maximaal koffiegenot is de Caffeo® Solo® & Perfect Milk voorzien van een voorbesprenkelingsfunctie: de versgemalen koffie wordt vóór de eigenlijke koffiebereiding bevochtigd met water, zodat de verschillende smaken in de koffie vrijkomen. Daarnaast zijn er ook drie instellingen voor de maalgraad en koffiesterkte, voor een optimale smaakervaring.

Intuïtieve bediening
Łatwa obsługa

Intuïtieve bediening

Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd LED-display met symbolen is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Selecteer gewoon het overeenkomstige symbool om de koffiesterkte in te stellen of het ontkalkings- of reinigingsprogramma te starten. Bovendien is de Caffeo® Solo® & Perfect Milk voorzien van een 0-Watt-schakelaar, waarmee u de koffiemachine kunt loskoppelen van het stroomnet zonder dat uw persoonlijke instellingen verloren gaan.

In hoogte verstelbare koffieuitloop
Regulowana wysokość dozownika

In hoogte verstelbare koffieuitloop

De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar tot 135 mm, voor één of twee kopjes, bekers of latte macchiato-glazen.

Double Cup-modus (2 kopjes)
Double Cup Mode (tryb dwóch filiżanek)

Double Cup-modus (2 kopjes)

Maak met één druk op de knop twee kopjes koffie of espresso tegelijk.

Eenvoudige reiniging en onderhoud
Funkcje oszczędzania energii

Eenvoudige reiniging en onderhoud

De uitneembare zetgroep garandeert keer op keer perfect koffiegenot. De zetgroep kan gemakkelijk uit de koffiemachine worden genomen en onder stromend water worden afgespoeld. De binnenkant van de koffiemachine kan worden gereinigd met een vochtige doek. Verder laat de Caffeo® Solo® & Perfect Milk u automatisch weten wanneer de koffiemachine moet worden gereinigd en ontkalkt.

Companion® App
Aplikacja Melitta® Companion®

Companion® App

De app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.