Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart® volautomatische espressomachine
Barista TS Smart®
Barista T Smart® volautomatische espressomachine
Barista T Smart®
Latte Select
LatteSelect
CI Touch® volautomatische espressomachine
CI Touch®
CI Touch® volautomatische espressomachine
Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Latticia® OT
Avanza® series 600
SOLO®
CAFFEO® SOLO®
Details
CI Touch® volautomatische espressomachine

Bedieningscomfort voor veeleisende fijnproevers

CI Touch®

CI Touch® volautomatische espressomachine

Bedieningscomfort voor veeleisende fijnproevers

Geniet van de 10 verschillende koffiespecialiteiten en van 4 met slechts een enkele tik! Met My Bean Select® van de Melitta CI Touch® kunt u nieuwe koffiebonensoorten proberen: per kopje en passend bij de koffiespecialiteit. In het chique en compacte, roestvrijstalen design.

 
Toegevoegde Waarde voor u
Een molen die je amper hoort
Młynek cichy jak szept

Een molen die je amper hoort U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.

10 koffiespecialiteiten
10 przepisów kawowych

10 koffiespecialiteiten Met de CI Touch® geniet u van een brede waaier koffiespecialiteiten. Naast de 4 klassiekers (espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato) kunt u nog 6 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een lungo, americano en espresso macchiato.

Manuele bonenselectie
Manualny wybór rodzaju ziaren

Manuele bonenselectie Voor een optimale smaakervaring hebt u afhankelijk van de koffiespecialiteit verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de CI Touch® een bonenreservoir met twee kamers (“Bean Select”* genoemd), waarmee u afhankelijk van het recept en uw persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren.

Pro Aqua filtertechnologie
Technologia Filtra PRO AQUA

Pro Aqua filtertechnologie Als u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de CI Touch® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem.
(*Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)

My Coffee Memory
Funkcja Moja Kawa

My Coffee Memory U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie “My Coffee Memory” kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® CI Touch® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.

Italiaans bereidingsproces
Włoski sposób przygotowania kaw

Italiaans bereidingsproces Met het Italiaans bereidingsproces worden de ingrediënten volgens het originele Italiaanse recept in de juiste volgorde toegevoegd. Het resultaat is een authentieke koffiesmaak. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná de melk en het melkschuim en bij een cappuccino is dit net omgekeerd.

One Touch
One Touch - Jedno dotknięcie

One Touch De CI Touch® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.

Double-Cup-modus
Funkcja dwóch kaw jednocześnie

Double-Cup-modus Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.

All-in-one uitloop met LED-verlichting
Wylewka kawy

All-in-one uitloop met LED-verlichting Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is bovendien voorzien van LED-verlichting en is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.

Uitneembare zetgroep
Wyjmowana jednostka zaparzania

Uitneembare zetgroep De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.

Plug-in-melksysteem
Wbudowany system spieniania mleka

Plug-in-melksysteem Afneembaar melksysteem met extern vaatwas- bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.

Easy Steam Cleaning
Łatwe czyszczenie parą

Easy Steam Cleaning De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.

Automatische reiniging en ontkalking
Funkcja automatycznego czyszczenia i odkamieniania

Automatische reiniging en ontkalking Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen

TFT-kleurendisplay
Kolorowy Wyświetlacz TFT

TFT-kleurendisplay U kunt de koffiemachine heel eenvoudig bedienen door de sensorvelden op het innovatieve aanraakpaneel licht aan te raken. Het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie geeft u daarbij duidelijke instructies.

Energiebespaarfunctie
Funkcja oszczędzania energii

Energiebespaarfunctie Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw CI Touch® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.

MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …