Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart® volautomatische espressomachine
Barista TS Smart®
Barista T Smart® volautomatische espressomachine
Barista T Smart®
Latte Select
LatteSelect
CI Touch® volautomatische espressomachine
CI Touch®
Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Passione® OT
Latticia® OT
Avanza® series 600
SOLO®
CAFFEO® SOLO®
Details
Passione® OT

Coffee enjoyment at the push of a button

Caffeo® Passione® OT

Passione® OT

Coffee enjoyment at the push of a button

Latte macchiato, café crème, cappuccino, espresso, ristretto, lungo and much more – now you can have coffee specialities, frothed milk and hot water at the push of a button. Simply choose from 10 pre-set coffee specialities and enjoy delicious coffee and full flavour. The Melitta® Caffeo® Passione® OT also displays good taste with its elegant and compact design, there is space for it in every kitchen. The Caffeo® Passione® OT impresses with its intuitive ease of use and by the fact that it is hygienic and easy to clean.

Handling-Video
 
Toegevoegde Waarde voor u
One Touch-functie
Funkcja One Touch

One Touch-functie

Of men nu een voorgeprogrammeerde koffievariëteit wil of warme melk, melkschuim of warm water: één druk op het display volstaat om de favoriete drank te bereiden.

Compacte en moderne vormgeving
Kompaktowa budowa, nowoczesny design

Compacte en moderne vormgeving

De Caffeo® Passione® OT zet een nieuwe maatstaf op het gebied van compactheid. De kubusvorm is een lust voor het oog en is bovendien zo compact dat er wel overal een ideaal plaatsje voor te vinden is.

Best Aroma System
Najlepszy system aromatowy

Best Aroma System

De Aromasafe® dichting op het bonenreservoir zorgt ervoor dat de verschillende smaken en aroma's van de koffiebonen nog beter worden beschermd. Met de Bean to Cup-functie wordt alleen de nodige hoeveelheid koffiebonen gemalen. Vervolgens wordt onmiddellijk een kopje heerlijk verse koffie gezet. Bij elke zetbeurt maalt de molen tot hij leeg is. Het unieke voorbesprenkelings- en extractieproces zorgt ervoor dat de koffiesmaak perfect tot ontplooiing komt.

Origineel bereidingsproces
Oryginalny proces przygotowywania kawy

Origineel bereidingsproces

Om de koffie te bereiden volgens het originele recept, is het van doorslaggevend belang dat de ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. Voor een perfecte latte macchiato moet de espresso bijvoorbeeld pas toegevoegd worden na de melk en het melkschuim, en een mooie laag tussen de twee vormen.

10 koffie variëteiten
10 odmian kawy

10 koffie variëteiten

Dankzij de productknoppen kunnen met één druk de 4 klassiekers opgeroepen worden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de receptenfunctie kunnen bovendien 6 extra koffiespecialiteiten gecreëerd worden:ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte en café au lait.

Double Cup-modus
Tryb Podwójnego Kubka

Double Cup-modus

Met de Double Cup-modus kunt u twee kopjes van uw favoriete koffie ineens bereiden. De bereiding van twee kopjes is alleen mogelijk bij een pure koffiebereiding, zoals bij espresso, café crème en ristretto. De bereiding van twee kopjes is niet mogelijk bij de bereiding van heet water, warme melk alsmede van alle gemengde dranken met (melk)schuim.

TFT-kleurendisplay
Kolorowy wyświetlacz TFT

TFT-kleurendisplay

Het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie zorgt voor een intuïtieve bediening en maximaal gebruiksgemak. Volg de duidelijke stapsgewijze instructies om eenvoudig te navigeren door het menu.

All-in-one-uitloop met ledverlichting
Otwór wylotowy All In-One z podświetleniem LED

All-in-one-uitloop met ledverlichting

Koffie, melk, melkschuim en heet water... Dankzij de all-in-one uitloop, met twee pijpjes voor koffie, één voor melk, één voor melkschuim en één voor warm water, bereidt u uw favoriete drank, zonder uw kop te verplaatsen. 135 mm in de hoogte verstelbaar, zodat er ook hoge latte macchiato glazen onder kunnen.

Eenvoudige stoomreiniging
Łatwe czyszczenie parą wodną

Eenvoudige stoomreiniging

Naast het geïntegreerde programma voor een grondige reiniging van het melksysteem, kan men ook de functie eenvoudige stoomreiniging gebruiken voor een snelle, hygiënische reiniging tussendoor. Daarbij worden melkvoerende delen gereinigd met heet water en stoom – naar keuze na iedere koffiebereiding of via het menu.

Automatische reiniging en ontkalking
Automatyczne czyszczenie oraz usuwanie kamienia

Automatische reiniging en ontkalking

Er verschijnt automatisch een melding op het display van de Caffeo® Passione® OT als de machine moet worden gereinigd of ontkalkt. U kunt het reinigings- of ontkalkingsprogramma eenvoudig oproepen via het menu.

Uitneembare zetgroep
Jednostka do zaparzania może zostać wyjęta z boku

Uitneembare zetgroep

De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de machine te nemen. Ook de binnenkant van de machine kan worden gereinigd.

Energiebesparende functies
Funkcje oszczędzania energii

Energiebesparende functies

Met de 0-watt-schakelaar kunt u uw Caffeo® Passione® OT op elk moment gemakkelijk van het stroomnet scheiden. Daarnaast zorgen de programmeerbare energiespaarstand en de instelbare, automatische uitschakelfunctie voor een zuinig gebruik.

Mission eco & care
Mission Eco & Care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …