Zoeken
Voer een zoekterm in:
Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Barista T Smart®
Barista T Smart®
LatteSelect
LatteSelect
LatteSelect
CI Touch®
CI Touch®
Passione® OT
Passione® OT
Latticia® OT
Purista®
Avanza® series 600
Avanza® series 600
SOLO®
CAFFEO® SOLO®
SOLO® & Milk
SOLO® & Milk
SOLO® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Details
LatteSelect

One Touch ahead!

LatteSelect

LatteSelect

One Touch ahead!

With the LatteSelect, you are just one touch of a button away from perfect coffee enjoyment. The real-image colour display makes touch operation even more intuitive. Simply touch the sensor fields to start the preparation of your favourite coffee speciality. You can choose either from one of the twelve coffee recipes or try out and save one of your own special settings. The two-chamber bean container caters for individual tastes.

Highlight-Video
Cl. d’effica. énergétique
 
Toegevoegde Waarde voor u
Fluisterstille koffiemolen
Whisperquiet grinder

Fluisterstille koffiemolen

De LatteSelect onderscheidt zich door zijn fluisterstille koffiemolen die zorgt voor een geruisloze koffiebereiding. Zo kunt u al in alle rust genieten van uw koffie. De LatteSelect is hiervoor bekroond door Quiet Mark. Klik hier voor meer informatie.

Gebruiksgemak
Ease of Use

Gebruiksgemak Dankzij de sensorvelden op het aanraakpaneel kunt u de koffiemachine eenvoudig bedienen. Stapsgewijze instructies op het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie loodsen u doorheen het overzichtelijke menu.

12 koffierecepten
12 Coffee recipes

12 koffiereceptenHoudt u van wat afwisseling? Uw volautomatische koffiemachine vervult veel van uw koffiewensen. Met een lichte aanraking selecteert u de vier klassiekers: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. En via het menu kunt u nog eens 8 koffiespecialiteiten bereiden, zoals een lungo, americano of espresso macchiato.

Manuele bonenselectie

Manuele bonenselectieOm de best mogelijke smaakervaring te verkrijgen, zijn voor de bereiding van de vele koffiespecialiteiten verschillende koffiebonen nodig. Daarom beschikt de LatteSelect over een bonenreservoir met twee kamers. Afhankelijk van uw favoriete recept of smaak, kan u met de “Bean select”-functie handmatig balanceren tussen verfijnde milde koffiebonen en aromatische krachtige espressobonen. Het Aromasafe®-deksel en de donkere tint van het reservoir houden het aroma van de koffiebonen vast. Voor gemalen koffie is er bovendien een aparte vulkoker.

Anti-Scratch

Anti-Scratch

Het nieuw ontworpen lekbakje is voorzien van een druprooster in roestvrij staal en gemaakt van kwaliteitsvol, krasbestendig plastic.

Pro Aqua filtertechnologie

Pro Aqua filtertechnologieBij gebruik van een Melitta® Pro Aqua-waterfilter is een jaarlijkse ontkalking van de LatteSelect voldoende. Door het gefilterde water worden enerzijds de koffiekwaliteit en de smaak verbeterd, en anderzijds ook kalkafzettingen voorkomen.* (*De jaarlijkse ontkalking is gebaseerd op een berekening waarbij een watertank van 120ml 6 keer per dag gevuld wordt en de waterfilter 6 keer per jaar vervangen wordt.)

My Coffee Memory

My Coffee MemoryUw volautomatische koffiemachine onthoudt hoe u uw koffie het liefste drinkt. Met de „My Coffee Memory“ functie kunt u al uw favoriete koffiespecialiteiten instellen zonder dat u daarvoor een computerspecialist moet zijn. En om uw huisgenoten of collega‘s niet jaloers te maken, kunt u deze handige functie met ze delen. De machine bewaart immers de persoonlijke voorkeuren van maar liefst 6 personen.

Aromatisch koffiegenot

Aromatisch koffiegenot Dankzij de nieuwe pompbesturing wordt een ideaal afgestemde contacttijd van water en koffie mogelijk gemaakt. U kan nu nog meer genieten van de twee klassiekers Espresso en Café Crème dankzij de koffiearoma’s die nog beter zijn ontplooid.

Italiaans bereidingsproces

Italiaans bereidingsproces

Het Italian Preparation Process voegt de ingrediënten volgens origineel Italiaans recept in de juiste volgorde samen, zodat de authentieke smaak van uw koffiespecialiteit wordt gegarandeerd. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso pas na de melk en het melkschuim toegevoegd en verloopt dit proces bij een cappuccino precies omgekeerd.

Koffiesterkte en maalgraad

Koffiesterkte en maalgraadNaar gelang uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen uit 4 koffiesterktes en uit 5 standen voor de maalgraad.

One Touch

One TouchMet een lichte aanraking selecteert u espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. En ook warme melk, melkschuim en warm water zijn gemakkelijk en in een handomdraai te bereiden dankzij One Touch.

Double Cup-modus (2 kopjes)

Double Cup-modus (2 kopjes)

Genieten doet u nog meer met z'n tweeën. Dankzij de Double Cup-modus kunt u van een groot aantal koffiespecialiteiten twee kopjes tegelijk bereiden, met of zonder melk. Uiteraard ook ideaal voor wie veel koffie drinkt.

All-in-one uitloop

All-in-one uitloop

Aparte buisjes voor koffie, melk en heet water zorgen voor een eenvoudige bereiding van uw favoriete dranken zonder het kopje te verplaatsen. Bovendien is de uitloop tot 140 mm in de hoogte verstelbaar, zodat ook hoge Latte Macchiato-glazen er perfect onder passen.

Meer informatie …

Uitneembare zetgroep

Uitneembare zetgroepU kunt de hele zetgroep uit de machine nemen en eenvoudig reinigen. Zo kunt u ook gemakkelijk aan de binnenkant van de machine.

Automatische reiniging en ontkalking

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogrammaAlles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische espressomachine laat u via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.

Easy Steam Cleaning

Easy Steam CleaningSnel en hygiënisch: telkens u een koffiespecialiteit maakt met melk, vraagt de koffiemachine of u de onderdelen die in aanraking komen met melk wilt reinigen. Met een druk op de knop wordt de reiniging met heet water en stoom gestart.

Plug-in melksysteem

Plug-in melksysteemHet melksysteem met extern, vaatwasbestendig melkreservoir kan eenvoudig uit de machine genomen worden en past in elke koelkast. Bovendien kunt u de melkeenheid
volledig losmaken van het koffiesysteem en gemakkelijk uit de machine nemen en reinigen.