Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® LatteSelect
LatteSelect
Melitta® Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Melitta® Barista T Smart®
Barista T Smart®
Melitta® CI Touch®
CI Touch®
Melitta® Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Purista® Series 300
Latticia® OT
Melitta® Latticia® OT
Latticia® OT
Avanza® series 600
Solo® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Solo®
CAFFEO® SOLO®
Details
Latticia® OT

Melk op z'n best!

Melitta® Latticia® OT

Latticia® OT

Melk op z'n best!

Koffiedranken met melk zoals in jouw favoriete café, gewoon met één druk op de knop. Dankzij het geïntegreerde melksysteem - het LATTEperfection-systeem - wordt elke koffiespecialiteit met melk met de Melitta® Latticia® OT gegarandeerd zoals jij dat wilt. De „Double-Cup"-functie, het extra grote bonenreservoir (250 g) en het waterreservoir (1,5 l) zorgen voor veel koffieplezier in de kleinste ruimte - kleine espressomachine, eenvoudige variant.

Handling.-Video
Melitta® Companion App

De gratis Melitta Companion-app helpt je bij de bediening van je volautomatische koffiemachine. Ben je op zoek naar praktische handleidingen, interessante informatie over koffie of nuttige servicetips?

Download dan de app, ontdek en profiteer van de vele mogelijkheden!

 
Toegevoegde Waarde voor u
Puur genieten van koffie - origineel bereid

Puur genieten van koffie - origineel bereidDoor de voorzetfunctie wordt de vers gemalen koffie voor het eigenlijke zetproces kort bevochtigd om het optimaal ontvouwen van de koffiearoma's te bereiken. Voor een bijzonder authentieke smaak zorgt het „Italian Preparation Process“, waarbij de ingrediënten volgens origineel Italiaans recept worden samengevoegd. Zo wordt bij de Latte Macchiato de Espresso pas na de melk en het melkschuim toegevoegd en bij Cappuccino is dat precies omgekeerd.

LATTE Perfection System

LATTEperfection-systeem Dubbel opgeschuimd, dubbel zo lekker: met het LATTEperfection-systeem worden wensen ten aanzien van melkschuim met één druk op de knop werkelijkheid. Anders dan bij gewone, geïntegreerde melksystemen wordt het melk dubbel opgeschuimd. Het resultaat is heerlijk melkschuim met fijne poriën met precies de juiste temperatuur.

Comfortabele „One Touch“-bediening

Comfortabele „One Touch“-bediening
De koffie-klassiekers Espresso, Café Crème, Cappuccino en Latte macchiato kunnen zeer eenvoudig worden gekozen via de toetsen met echte kleurenfoto's en individueel worden aangepast. Melkschuim en heet water kunnen ook gemakkelijk via de One Touch worden afgetapt.

Fluisterstil maalwerk

Fluisterstil maalwerk
Geluidsarme toptechnologie: het stalen conisch maalwerk van deze volautomatische espressomachine maalt de koffiebonen uiterst stil. Zo hoef je geen gesprek meer te onderbreken en ook 's ochtends maak je niemand wakker door het zetten van je koffie. Voor een heerlijk kopje koffie op elk moment.

Design-klassieker
Design classic

Design-klassiekerDeze volautomatische espressomachine overtuigt door de uitzonderlijke koffiesmaak, toptechnologie en een elegant, tijdloos design. Het nieuw vormgegeven lekbakje beschikt over een geïntegreerd, hoogwaardig anti-scratch-inzetstuk van kunststof en zorgt zo ook optisch voor een langdurige glans in je keuken.

XL-plezier bij het koffiedrinken

XL-plezier bij het koffiedrinken

Geheel volgens de persoonlijke smaak kunnen naast de koffiesterkte (drie standen) en de maalgraad (vijf standen) ook de temperatuur en de hoeveelheid koffie worden ingesteld – naar behoefte ook nog tijdens het aftappen. Voor royaal genieten van koffie beschikt de Latticia® OT over een afneembare XL-watertank (1,5 l) en een XL-bonenreservoir (250 g). Ondanks de beperkte breedte van slechts 20 cm biedt deze volautomatische espressomachine bovendien voldoende ruimte om via de „Double Cup“-functie comfortabel twee kopjes koffie, met of zonder melk, tegelijkertijd te bereiden en te genieten.

In hoogte verstelbare All-in-One-uitloop
Height-adjustable all-in-one outlet

In hoogte verstelbare All-in-One-uitloop„All in One“ en toch zuiver gescheiden: de aparte buisjes in de uitloop voor koffie, melk en heet water maken een eenvoudige bereiding van de meest uiteenlopende dranken mogelijk. Simpelweg met één druk op de knop en zonder dat het kopje verplaatst hoeft te worden. Onder de in hoogte verstelbare uitloop (140 mm) passen ook Latte Macchiato glazen en hoge kopjes.

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Eenvoudige reiniging
Het is voor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur van de volautomatische espressomachine belangrijk dat deze regelmatig wordt gereinigd. Met de servicetoets van de Latticia® OT kun je onder andere eenvoudig het automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma uitvoeren en heb je ook eenvoudig toegang tot de waterhardheidinstelling. Dankzij de gebruikersvriendelijke uitname van de zetgroep kan ook de binnenkant eenvoudig worden gereinigd. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een Melitta® Pro Aqua-waterfilter. Deze filtert voor een onvervalst koffiearoma en een optimale smaak het water niet alleen voor iedere keer aftappen, maar voorkomt ook kalkafzettingen in de waterkringloop, waardoor je je volautomatische espressomachine maar éénmaal per jaar hoeft te ontkalken. Opgave is gebaseerd op 120 ml vulhoeveelheid voor de kopjes, bij zes kopjes per dag en zes keer de filtervervanging overeenkomstig de gegevens op de machine.

„Quick & Clean“-melksysteemreiniging

„Quick & Clean“-melksysteemreiniging
Aangezien hygiëne, vooral wanneer het om melk gaat, een bijzonder belangrijke rol heeft, adviseren wij na de bereiding van koffiedranken met melk, een regelmatige reiniging. Met de melksysteemreiniging "Quick & Clean" realiseer je hygiënische reinheid in twee eenvoudige stappen: dompel de melkslang in een bakje met schoon leidingwater en start het reinigingsprogramma. Bovendien kun je de melkeenheid zonder probleem demonteren en reinigen.

Melitta® Companion App

Melitta® CompanionAppOnze gratis Melitta CompanionApp helpt je bij de bediening van je volautomatische espressomachine. Of het nu nuttige stapsgewijze instructies voor de reiniging en het ontkalken zijn, opwindende informatie over het genieten van koffie of comfortabele servicefuncties: download de app en ontdek de vele mogelijkheden van je volautomatische espressomachine!

Bewuste bediening
Conscious operation

Bewuste bedieningTer wille van het milieu: onze Melitta® volautomatische espressomachines beschikken naast een programmeerbare energiebesparende modus ook over een praktische Auto Off-functie. Hiermee kun je instellen wanneer je machine automatisch wordt uitgeschakeld – voor een zeer zuinig gebruik. Je kunt het apparaat natuurlijk ook handmatig met de 0 watt-schakelaar uitschakelen. Bovendien hebben wij een eigen duurzaamheidslabel ontwikkeld dat je een echt oriëntatiehulpmiddel biedt: Missie Eco&Care. Kies voor een apparaat dat bewust genieten garandeert.