Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® EPOS® Koffiemachine
Melitta® epour® filterkoffiemachine
epour®
Melitta® AromaFresh Pro
Melitta® AromaFresh – New Generation
AromaFresh Edition
Melitta® AromaFresh X – New Generation
AromaFresh Edition
Melitta® AromaFresh Therm Pro X
Melitta One® filterkoffiemachine
Melitta One® filterkoffiemachine, roestvrij staal
Melitta One® filterkoffiemachine
Look® Timer koffiezetapparaat
LOOK® Timer
LOOK® Perfection
Aromaboy®
Aromaboy®
Easy Therm
Melitta® Easy Therm
Easy Timer
Easy Timer filter coffee maker
EasyTop®
EasyTop® filter coffee maker
EasyTop® Timer
ENJOY® Therm
ENJOY® Therm
ENJOY® Top
ENJOY® Top
ENJOY® Top Therm
LOOK® DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Selection
LOOK® Selection
LOOK® Therm DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Therm Perfection
LOOK® Timer
LOOK® Therm Selection
LOOK® Therm Selection
LOOK® V Therm Timer filterkoffiezetapparaat
LOOK® Therm Timer
Optima Timer
Single5®
Single5®
Single5® Therm met warmhoudbeker
Details
Melitta One® filterkoffiemachine

Voor jarenlang koffiegenot.

Melitta One® filterkoffiemachine, roestvrij staal

Melitta One® filterkoffiemachine

Voor jarenlang koffiegenot.

Met de Melitta One® tover je kopje na kopje heerlijke filterkoffie, aromatisch, heet en snel – gecertificeerd door het European Coffee Brewing Centre in Oslo. Het minimalistische design, de talrijke elementen uit gematteerd roestvrij staal en een langdurige garantie van tot wel tien jaar spreken voor zich. Doordachte functies en een ontspannen eenvoudig bedieningsconcept maken hem tot een „One-and-Only“ in je keuken. Voor jarenlang koffieplezier voor jou en je dierbaren.

 
Toegevoegde Waarde voor u
Genieten van hete koffie

Genieten van hete koffie

Het geheim van uitstekende filterkoffie is een hoge zettemperatuur. De Melitta One® bereikt in zeer korte tijd de optimale watertemperatuur van 92 tot 96 °C en houdt deze gedurende het hele zetproces vast – voor bijzonder aromatische filterkoffie op een perfecte temperatuur.

Het draait allemaal om de timing

Het draait allemaal om de timingHet krachtige verwarmingselement van de Melitta One® maakt een korte, optimale zetduur van vier tot zes minuten mogelijk . Zo garandeert het een perfect uitgebalanceerde contacttijd van gemalen koffie en water. Dat is belangrijk, want bij een te lange contacttijd wordt de koffie bitter.

Optimale waterverdeling

Optimale waterverdeling

De wateruitloop met negen gaten van de Melitta One® zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water in het filter. Hierdoor wordt de koffie optimaal met water bevochtigd, wat zorgt voor bijzonder evenwichtige en volle koffieresultaten.

Puur genot, ook bij kleine hoeveelheden

Puur genot, ook bij kleine hoeveelhedenDe Melitta One® beschikt over twee verschillende zetmodi. Als je slechts kleine hoeveelheden wilt bereiden (2-5 kopjes), zal de koffie langzamer stromen dan bij de bereiding van grote hoeveelheden, speciaal om de smaak te verbeteren. Het resultaat is dus altijd een aromatische koffiesmaak, ongeacht de bereidingshoeveelheid.

De gouden standaard van filterkoffie

De gouden standaard van filterkoffie

De zettechnologie van deze koffiemachine kreeg het keurmerk van het European Coffee Brewing Centre (ECBC) in Oslo. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan filterkoffiemachines die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor koffiebereiding. Uitstekende koffiekwaliteit, ondertekend en verzegeld.

Minimalistische design en hoogwaardige materialen

Minimalistische design en hoogwaardige materialenHet design van de Melitta One® valt op door zijn minimalisme, de professionele uitstraling en het stijlvolle silhouet in klassieke L-vorm. Dit wordt ondersteund door de hoogwaardige materiaalcombinatie van roestvrij staal en gematteerde kunststof.

Langdurig mooi uiterlijk

Langdurig mooi uiterlijk

De matte roestvrijstalen oppervlakken met anti-vingerafdruk laag zijn bijzonder gemakkelijk te reinigen en zorgen voor een langdurige stijlvolle en hoogwaardige uitstraling. Door de beschermende lak zijn ze minder gevoelig voor vingerafdrukken, watervlekken en reinigingsresten.

Langdurige garantie tot wel tien jaar

Langdurige garantie tot wel tien jaar

De Melitta One® overtuigt door het duurzame design en hoogwaardige techniek − voor een jarenlang betrouwbaar gebruik. Daarom geven wij voor dit model een verlengde fabrieksgarantie van vijf jaar. Door registratie op qr.melitta.de/qr/plus5 kun je de garantieperiode van jouw Melitta One® met nog eens vijf jaar verlengen.*


* Geldig binnen 30 dagen na de koopdatum en bij koop in AT, BE, LUX, CH, DE, DK, ES, FI, FR, NL, NO, PL, SE en UK.

Filter met druppelstop

Filter met druppelstopDe afneembare filterhouder in maat 1x4® beschikt over een geïntegreerde druppelstop. Deze voorkomt het nadruppelen van de koffie op de warmhoudplaat, wanneer de kan wordt verwijderd.

Watertank met ledverlichting

Watertank met ledverlichting

De transparante watertank heeft, naast een goed afleesbare waterpeilweergave, een handige LED-verlichting. Deze wordt automatisch geactiveerd wanneer het water wordt ingeschonken.

Geïntegreerd ontkalkingsprogramma

Geïntegreerd ontkalkingsprogramma

Om ervoor te zorgen dat de koffiemachine perfect werkt, lang meegaat en je de beste koffiesmaak geeft, moet je de koffiemachine regelmatig ontkalken. Deze koffiemachine heeft een praktische kalkindicator en een geïntegreerd ontkalkingsprogramma.

Overige uitrustingskenmerken

Overige uitrustingskenmerken

• Filtermaat 1x4®
• Max. hoeveelheid koffie: 10 kopjes
• Max. vermogen: 1.525 Watt
• Akoestisch signaal bij zeteinde (kan gedeactiveerd worden)
• Instelbare warmhoudtijd van 0 /30/60 minuten
• Tal van verwijderbare componenten en componenten die geschikt zijn voor de vaatwasmachine
• Geïntegreerde snoerhouder