Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® EPOS® Koffiemachine
Melitta® epour® filterkoffiemachine
epour®
Melitta® AromaFresh Pro
Melitta® AromaFresh Pro
Melitta® AromaFresh – New Generation
AromaFresh Edition
Melitta® AromaFresh X – New Generation
AromaFresh Edition
Melitta® AromaFresh Therm Pro X
Melitta One® filterkoffiemachine
Melitta One® filterkoffiemachine, roestvrij staal
Look® Timer koffiezetapparaat
LOOK® Timer
LOOK® Perfection
Aromaboy®
Aromaboy®
Melitta® Easy
Easy
Melitta® Easy Therm
Melitta® Easy Therm
Melitta® Easy Timer
Easy Timer filter coffee maker
Melitta® EasyTop®
EasyTop® filter coffee maker
EasyTop® Therm
Melitta® EasyTop® Therm
EasyTop® Timer
ENJOY® Therm
ENJOY® Therm
ENJOY® Top
ENJOY® Top
ENJOY® Top Therm
LOOK® DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Selection
LOOK® Selection
LOOK® Therm DeLuxe
LOOK® DeLuxe
LOOK® Therm Perfection
LOOK® Timer
LOOK® Therm Selection
LOOK® Therm Selection
LOOK® V Therm Timer filterkoffiezetapparaat
LOOK® Therm Timer
Optima Timer
Single5®
Single5®
Single5® Therm met warmhoudbeker
Details
Melitta® AromaFresh Pro

Versgemalen voor maximaal koffiegenot!

Melitta® AromaFresh Pro

Versgemalen voor maximaal koffiegenot!

De Melitta® AromaFresh Pro staat voor versgemalen koffie, maximaal gebruiksgemak en de nieuwste technologie. Het duurzame keramische maalwerk geeft koffie een volle smaak – en dat dankzij een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen water en koffie bij elke bereidingshoeveelheid (2-10 kopjes). De verwijderbare watertank, het krachtige TFT-kleurenscherm en de twee geïntegreerde timerfuncties zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. Voor vol aroma en filterkoffie naar je eigen smaak!

 
Toegevoegde Waarde voor u
Geïntegreerd keramisch maalwerk

Geïntegreerd keramisch maalwerkHet hart van de AromaFresh Pro is het geïntegreerde keramische maalwerk met elf variabele maalgraadinstellingen. Je kunt de maalgraad variëren van fijn tot grof; afhankelijk van je persoonlijke smaak - voor een bijzonder aromatisch kopje filterkoffie. Indien gewenst kan het maalwerk worden uitgeschakeld, zodat je ook voorgemalen koffie kunt gebruiken.

Gegarandeerd een vol aroma

Gegarandeerd een vol aromaDe Melitta® AromaFresh Pro balanceert zowel de verhouding als de contacttijd tussen water en de koffie optimaal, waardoor de smaak altijd perfect is, ongeacht de bereidingshoeveelheid (2-10 kopjes).

Instelbare koffiesterkte

Instelbare koffiesterkteDe intensiteit van de koffie kan eenvoudig in vijf stappen worden ingesteld van mild of matig tot sterk, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Verwijderbare, transparante watertank met kopjesschaal

Verwijderbare, transparante watertank met kopjesschaalDe verwijderbare watertank van deze filterkoffiemachine heeft een gemakkelijk af te lezen doseerschaal (2-10 kopjes) die het vullen vereenvoudigt.

Individuele instelmogelijkheden dankzij het TFT-kleurenscherm

Individuele instelmogelijkheden dankzij het TFT-kleurenschermDe AromaFresh Pro is uitgerust met een krachtig TFT-kleurenscherm, die ook voor tv's en pc-schermen worden gebruikt. Hierdoor biedt de filterkoffiemachine veel opties en hulpfuncties, zoals individuele taalinstellingen. Dit zorgt voor extra comfort en een bijzonder persoonlijke bediening.

Plan je koffiepauze met twee functies

Plan je koffiepauze met twee functiesDeze filterkoffiemachine heeft twee praktische timerfuncties waarmee je een lekker kopje koffie vooraf kunt inplannen! Stel de gewenste tijd in, vul de watertank en plaats het koffiefilter. Het apparaat wordt ingeschakeld op het geprogrammeerde tijdstip en start automatisch het maal- en zetproces.

Warmhoudfunctie

WarmhoudfunctieDe warmhoudfunctie van de AromaFresh Pro kan naar wens worden ingesteld in stappen van 10 minuten, zodat je zeker tot 60 minuten van hete koffie kunt genieten. Daarna schakelt het apparaat automatisch uit.

Geïntegreerd ontkalkingsprogramma

Geïntegreerd ontkalkingsprogrammaOm ervoor te zorgen dat de koffiemachine perfect werkt, lang meegaat en je de beste koffiesmaak geeft, moet je de koffiemachine regelmatig ontkalken. Deze koffiemachine heeft een praktische kalkindicator en een geïntegreerd ontkalkingsprogramma.

Praktisch zwenkfilter met geïntegreerde druppelstop

Praktisch zwenkfilter met geïntegreerde druppelstopDe koffiezetmachine heeft een praktische zwenkfilter met een verwijderbare filterelement. Dit maakt het plaatsen van het koffiefilter bijzonder gemakkelijk en na het zetten kun je de filterinzet gemakkelijk verwijderen om de koffiefilter weg te gooien. De geïntegreerde druppelstop voorkomt bovendien dat er koffie op de warmhoudplaat druppelt wanneer de kan wordt verwijderd.

Reiniging en onderhoud

Reiniging en onderhoudHet verwijderbare filterelement en de glazen kan zijn vaatwasmachinebestendig. Omdat ook de maalgraadregelaar kan worden verwijderd, staat niets een eenvoudige reiniging van het maalwerk in de weg. De QR-code op het deksel van het bonenreservoir brengt je naar een video die laat zien hoe je het schoonmaken nog gemakkelijker kunt maken.

Duurzaam en repareerbaar

Duurzaam en repareerbaarMelitta® waarborgt het genieten van koffie en van kwaliteit. Daarom bieden wij je een fabrieksgarantie van drie jaar voor deze filterkoffiemachine. Als er toch eens iets niet in orde is, kan deze koffiemachine worden gerepareerd en zijn er veel reserveonderdelen beschikbaar.

Overige uitrustingskenmerken

Overige uitrustingskenmerken• Filtermaat 1x4®
• Max. hoeveelheid koffie: 10 kopjes
• Gecontroleerde veiligheid
• Geschikt voor levensmiddelen
• Max. vermogen: 1.130 Watt
• Verlichte aan/uit-schakelaar
• Geïntegreerde snoerhouder