Zoeken
Voer een zoekterm in:
Melitta® LatteSelect
LatteSelect
Melitta® LatteSelect
Melitta® Barista TS Smart®
Barista TS Smart®
Melitta® Barista T Smart®
Barista T Smart®
Melitta® CI Touch®
CI Touch®
Melitta® Passione® OT
Caffeo® Passione® OT
Purista® Series 300
Latticia® OT
Melitta® Latticia® OT
Avanza® series 600
Solo® & Perfect Milk
SOLO® Perfect Milk
Solo®
CAFFEO® SOLO®
Details
Melitta® LatteSelect

Individual coffee variety – enjoyment at a single touch.

LatteSelect

Melitta® LatteSelect

Individual coffee variety – enjoyment at a single touch.

The Melitta® LatteSelect stands for coffee variety and individuality at the touch of a button. Simply touch the real-image sensor fields to start preparation of your favourite coffee speciality according to the original recipe. Individuality is ensured by the twelve preset coffee recipes, the option of setting and saving personal recipes for up to six people and the manual dual-chamber bean container – coffee expertise that you can taste.

Handling-Video
Cl. d’effica. énergétique
 
Toegevoegde Waarde voor u
Uitmuntend genieten van koffie

Uitmuntend genieten van koffie

Ons zetproces zorgt voor een optimale ontplooiing van de koffiearoma's en zo voor een uitmuntend kopje koffie. Door de voorzetfunctie („Pre-Infusion“) wordt de vers gemalen koffie voor het eigenlijke zetproces kort bevochtigd, voordat je koffie met een ideaal afgestemde contacttijd van water en koffie wordt gezet.

12 koffierecepten - origineel bereid
12 Coffee recipes

12 koffierecepten - origineel bereidDe vier klassiekers, Espresso, Café crème, Cappuccino en Latte Macchiato, worden rechtstreeks geselecteerd met een enkele, lichte aanraking op de real-image touch-sensortoetsen. Acht andere koffievariaties zoals Flat White, Long Black en Americano kunnen via het menu worden geselecteerd. Het "Italiaanse bereidingsproces" zorgt voor een bijzonder authentieke smaak, omdat de ingrediënten volgens een origineel Italiaans recept in de juiste volgorde worden samengesteld. Dit betekent dat voor Latte Macchiato de Espresso wordt toegevoegd na de melk en het melkschuim. Voor Cappuccino is het precies andersom.

Handmatige bean select

Handmatige bean selectDankzij het bonenreservoir met twee kamers „Manual bean select“ kun je kiezen tussen twee verschillende soorten koffiebonen. Zo kun je handmatig de juiste bonensoort voor je favoriete koffie instellen. De geïntegreerde vulkoker biedt je bovendien de mogelijkheid om reeds gemalen koffie te gebruiken.

Optimale koffiesmaak

Optimale koffiesmaak

Dankzij de 'Bean to Cup' functie wordt alleen de benodigde hoeveelheid bonen vers gemalen en gebruikt voor de geselecteerde koffie. Voor een nog intensere espressosmaak wordt deze standaard bereid met een intenser zetprofiel, het "IntenseAroma" profiel, zonder dat je de hoeveelheid koffie of water hoeft te veranderen.

Geïntegreerde theefunctie

Geïntegreerde theefunctieNaast de 12 vooraf ingestelde koffierecepten biedt deze volautomatische espressomachine ook handige opties voor het bereiden van thee. Dankzij de vier zettemperaturen voor groene, zwarte, witte, kruiden- en vruchtenthee wordt altijd de optimale smaak uit de thee gehaald. Selecteer gewoon de gewenste theesoort en het water wordt verwarmd tot de aanbevolen temperatuur.

Handige "One Touch"-bediening

Handige "One Touch"-bedieningGeselecteerde koffievariaties zoals Espresso, Café crème, Cappuccino of Latte macchiato kunnen worden geselecteerd en individueel worden aangepast met slechts één "aanraking" met behulp van de gekleurde sensorvelden - indien gewenst zelfs tijdens het koffiezetten. Warme melk, melkschuim of heet water kan ook gemakkelijk worden afgegeven met één druk op de knop. Voor nog meer koffiegenot worden tijdens de koffiebereiding fotorealistische bereidingsvideo's getoond op het display. De stapsgewijze instructies op het TFT-kleurenscherm met hoge resolutie zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve bediening.

Individueel puur genieten van koffie

Individueel puur genieten van koffieOm te zorgen dat je je persoonlijke koffievoorkeuren niet opnieuw hoeft in te stellen bij iedere uitgifte, biedt deze volautomatische espressomachine je de mogelijkheid om eigen recepten op te slaan voor maximaal zes personen. Geheel volgens de persoonlijke smaak kunnen naast de koffiesterkte (vier standen) en de maalgraad (vijf standen) ook de temperatuur en de hoeveelheid koffie worden ingesteld. Met de „Double Cup“-functie is het ook mogelijk om tegelijkertijd twee kopjes van talloze koffiespecialiteiten - met of zonder melk - gelijktijdig te bereiden om samen te genieten.

Fluisterstil maalwerk
Whisperquiet grinder

Fluisterstil maalwerk

Geluidsarme toptechnologie: het stalen conisch maalwerk van deze volautomatische espressomachine maalt de koffiebonen uiterst stil. Zo hoef je geen gesprek meer te onderbreken en ook 's ochtends maak je niemand wakker door het zetten van je koffie. Voor een heerlijk kopje koffie op elk moment.

In hoogte verstelbare All-in-One-uitloop

In hoogte verstelbare All-in-One-uitloop

„All in One“ en toch zuiver gescheiden: de aparte buisjes in de uitloop voor koffie, melk en heet water maken een eenvoudige bereiding van de meest uiteenlopende dranken mogelijk. Simpelweg met één druk op de knop en zonder dat het kopje verplaatst hoeft te worden. Onder de in hoogte verstelbare uitloop (140 mm) passen ook glazen en mokken – de geïntegreerde led-verlichting zet je favoriete koffie in het juiste licht en en draagt bij aan de aangename verwachting van het moment van koffiegenot.

Eenvoudige reiniging

Eenvoudige reinigingHet is voor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur van de volautomatische espressomachine belangrijk dat deze regelmatig wordt gereinigd. Het display van de LatteSelect informeert je wanneer een reiniging of ontkalking moet worden uitgevoerd en leidt je, in gemakkelijk te begrijpen stapsgewijze aanwijzingen, door het proces. Dankzij de gebruikersvriendelijke uitname van de zetgroep kan ook de binnenkant eenvoudig worden gereinigd. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een Melitta® Pro Aqua-waterfilter. Deze filtert het water niet alleen voor iedere bereiding, maar voorkomt ook kalkafzettingen in de waterkringloop - voor een lange levensduur en een onvervalst koffiearoma. Bij aanbevolen gebruik hoef je je volautomatische espressomachine daarom slechts éénmaal per jaar te ontkalken.*


* De opgave is gebaseerd op 120 ml vulhoeveelheid voor de kopjes, bij zes keer aftappen per dag en zes keer de filtervervanging overeenkomstig de gegevens op de machine.

Reiniging melksysteem

Reiniging melksysteemDe „Easy Steam Cleaning“-functie maakt een snelle en hygiënische reiniging mogelijk van de melk transporterende onderdelen met heet water en stoom na iedere bereiding. Bovendien kunnen deze, voor een nog intensievere reiniging, eenvoudig worden uitgenomen. Het meegeleverde melkcontainer kan in de koelkast worden bewaard en in de vaatwasser worden gereinigd.

Bewuste bediening

Bewuste bedieningTer wille van het milieu: onze Melitta® volautomatische espressomachines beschikken naast een programmeerbare energiebesparende modus ook over een praktische Auto Off-functie. Hiermee kun je instellen wanneer je machine automatisch wordt uitgeschakeld – voor een zeer zuinig gebruik. Je kunt het apparaat natuurlijk ook handmatig met de 0 watt-schakelaar uitschakelen. Bovendien hebben wij een eigen duurzaamheidslabel ontwikkeld dat je een echt oriëntatiehulpmiddel biedt: Missie Eco&Care. Kies voor een apparaat dat bewust genieten garandeert.