Zoeken
Voer een zoekterm in:

MELITTA® MOMENTUM - TIJD OM KOFFIE TE HERONTDEKKEN

Wij hebben ruim 100 jaar bijgedragen aan het creëren van een ritueel. Dat maakt het mogelijk om bewust de tijd te nemen om te genieten van koffie – de tijd om de koffie zorgvuldig, handmatig op te gieten en het aroma zo de gelegenheid te bieden zich volledig te ontplooien.
Melitta® laat dit ritueel met moderne designs en innovatieve technologie herleven. Want in de hectiek van alledag is zorgvuldigheid belangrijker dan ooit. Wij leveren een bijdrage aan meer bezinning en rust met onze nieuwe Pour Over-producten.

ONTDEK DE MOMENTUM RANGE

WINKELZOEKER

Melitta® EPOS® - HANDGEZET MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Met onze Melitta® EPOS® is iedere seconde van de koffiebereiding een feest voor de zintuigen. Het eerste elektrische Pour Over-systeem met geïntegreerde molen zet superieure koffie – alsof de koffie met de hand is gezet. Simpelweg met een druk op de knop.

MEER INFORMATIE OVER EPOS

MELITTA® EPOUR® - FILTERKOFFIE HERUITGEVONDEN.

De magie van details. Bij onze Melitta® epour® is elke finesse technisch zo ontwikkeld dat u kunt genieten van de perfecte filterkoffie – van de roterende 360°-wateruitloop tot en met de innovatieve voorzetfunctie. Voor puur genieten van koffie.

MEER INFORMATIE OVER EPOUR

MELITTA® AMANO - ULTIEM DESIGN, PERFECTE SMAAK.

Onze Melitta® AMANO combineert innovatief design met maximale functionaliteit. Zijn doordachte details maken van ieder kopje koffie een perfect moment om te genieten – en van het Pour Over-ritueel telkens weer een bijzondere belevenis die alle zintuigen raakt.

MEER INFORMATIE OVER AMANO

MELITTA® POUR OVER FILTERS - VEEL MEER DAN EEN STUKJE PAPIER.

Onze Pour Over Filterzakjes perfectioneren, wat koffiefilters altijd al hebben gedaan: het beste uit uw koffie halen. Hun speciale papierstructuur zorgt voor de ideale koffiestroom en het volle aroma. Laat niets over aan het toeval.

MEER INFORMATIE OVER POUR OVER Filterzakjes