Zoeken
Voer een zoekterm in:

Melitta® is de officiële koffiepartner van Manchester United!

Melitta® maakt van koffie een genot op een geheel nieuw speelveld: als officiële koffiepartner van Manchester United schenkt Melitta® unieke Melitta®-koffie aan de spelers,supporters en gasten van de Engelse recordkampioen in het ‘Theatre of dreams’ – zoals het legendarische Old Trafford Stadium in Manchester wordt genoemd.

Volgens traditie komen voetbaldromen uit op Old Trafford. Deze unieke beleving wordt nog specialer, want vanaf nu wordt hier de onvergelijkbare Melitta-koffie geserveerd. De koffie wordt niet alleen met de hand geschonken, maar loopt ook uit meer dan 200 volautomatische Melitta® koffiemachines en -filterkoffiezetapparaten. Voor, tijdens en na de wedstrijd zijn er bijvoorbeeld meer dan 130 Melitta® Caffeo Barista® volautomaten in de VIP-boxen voor individueel koffiegenot. Naar gelang het verloop van de wedstrijd kan iedere fan zijn favoriete koffiespecialiteit kiezen – van ristretto tot flat white. Melitta®-koffiegenot voor veeleisende fans van de succesvolste voetbalclub van Engeland!

In het geheel nieuw ingerichte centrale restaurant en café van Old Trafford, het "RED CAFÉ supported by Melitta®" worden de supporters en de traditionele bezoekers van de club verwend met echt goede Melitta®-koffie, 365 dagen per jaar, ook als er geen wedstrijd is.

Alle Melitta®-koffieliefhebbers en supporters van Manchester United wereldwijd kunnen zich verheugen op deze geweldige samenwerking. Naast een speciaal koffiemoment met Melitta® genieten ze ook van de talrijke promoties, verhalen van één van de populairste voetbalclubs ter wereld en zijn aantrekkelijke voetbalsterren. Bezoek gewoon regelmatig onze Facebookpagina of website.

Supersterren van de Rode Duivels hebben al verklaard dat de Melitta® koffie uitstekend is en hebben de verschillende koffiespecialiteiten op het trainingsveld van de club en in het stadion al geproefd. Kijk maar eens: