Zoeken
Voer een zoekterm in:

Volautomatische koffiemachines: bekroonde stilte!

's Werelds eerste volautomatische koffiemachines met het Quiet Mark-keurmerk

In rust en stilte ligt een grote kracht. Daarom scoren onze drie recentste volautomatische koffiemachines met hun maximale prestaties en zachte geluid hoge punten. De Melitta® Barista TS Smart® en Barista T Smart® zijn 's werelds eerste volautomatische koffiemachines die wegens hun aangenaam stille koffiebereiding bekroond zijn met het Quiet Mark-keurmerk.

Prestaties in plaats van lawaai

Een leuk gesprek in de keuken dat abrupt wordt afgebroken omdat iemand zin heeft in een cappuccino? Buren die boos worden wanneer je om 6 uur 's ochtends espressobonen wil malen? Dankzij de Melitta® Barista Smart® behoren deze vervelende situaties tot het verleden. Ons geheim? De uitstekende "low noise"-technologie in de fluisterstille molen.

Om het lawaai en daarmee ook de stress in je leven zo beperkt mogelijk te houden, hebben we een fluisterstille, stalen conische molen ontwikkeld. De koffiebonen worden snel en geruisloos gemalen. De koffie smaakt ook echt goed. En laten we eerlijk zijn: ontspannen en in alle rust en stilte geniet je toch twee keer zoveel van je koffie...

Quiet Mark

In 2012 lanceerde de Noise Abatement Society het Quiet Mark-keurmerk. Dit keurmerk helpt consumenten om geluidsarme producten te ontdekken. Het wordt gebruikt om de stilste producten in een bepaalde categorie te identificeren door middel van wetenschappelijke tests en beoordelingen in echte testomgevingen. In ons geval werden een aantal volautomatische koffiemachines getest. Bijzonder stille producten uit de vergelijkende test kregen vervolgens het Quiet Mark-keurmerk voor hun geruisloze gebruikerservaring.

Volautomatische koffiemachines:

Beide Melitta® Barista Smart® apparaten kunnen gemakkelijk worden bediend met een smartphone. Met de Melitta® Connect app kun je ook al je persoonlijke koffievoorkeuren eenvoudig opslaan.