Zoeken
Voer een zoekterm in:

Press

Design in een hoek voor een koffiezetapparaat met therm!

De koffiezetapparaten AromaElegance® Therm en de AromaElegance® Therm DeLuxe hebben een uniek en praktisch design; in een hoek. Deze nieuwe modellen combineren diverse onmisbare voordelen : een onbreekbare warmhoudkan in roestvrij staal, een "Aroma Control" functie voor kleinere hoeveelheden koffie, een afneembaar zwenkfilter met druppelstop en een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag voor een lange levensduur van de toestellen. Deze laatstgenoemde functie omvat een instelbare waterhardheid, een ontkalkingsindicator en een automatisch ontkalkingsprogramma. Om nog beter aan uw behoeften te voldoen, heeft de DeLuxe versie tevens een display met timerfunctie.

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

Melitta® CAFFEO® Passione® : Extra compact toestel met een Auto Cappuccinatore voor heerlijke koffie-specialiteiten!

Een compact design gecombineerd met gebruiksgemak, dat kenmerkt de CAFFEO® Passione®. Deze volautomatische koffiemachine heeft een display met eenvoudig te begrijpen symbolen. U hoeft alleen op één van de drie programmeerbare bedieningsknoppen te drukken om de gewenste grootte van de koffie te kiezen: klein, middelgroot of groot. Wilt u melkschuim? Dat maakt u makkelijk met de Auto Cappucinatore, die naast melkschuim ook melk of water kan opwarmen. Er wordt automatisch aangegeven wanneer het toestel moet worden gereinigd of ontkalkt en het betreffende programma kan eenvoudig worden opgeroepen en uitgevoerd. De zetgroep kan aan de zijkant uit het toestel worden genomen, zodat deze eenvoudig kan worden gereinigd. 

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

Kies met My Bean Select® doseerlepel steeds andere bonen, kopje na kopje !

CAFFEO® VARIANZA® CSP is de enige espresso volautomaat die kopje na kopje een andere soort koffiebonen kan gebruiken. Dankzij het bonenreservoir en het « My Bean Select® » maatschepje, voor één enkele portie, heeft u de mogelijkheid om verschillende koffiebonen te gebruiken : Maragogype, Kopi Luwak , decaféiné, etc. Vergeet niet de andere voordelen van CAFFEO® VARIANZA® CSP ; modern en compact design, TFT-kleurendisplay met One-Touch-functie,  receptenfunctie en automatische reinigings-, ontkalkings- en spoelprogramma‘s.

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

Water aan de kook brengen: zo snel en eenvoudig is het

De nieuwe waterkokers Melitta® Easy Aqua en Melitta® Easy Top Aqua warmen snel het water op wat u nodig heeft voor thee of andere warme dranken. Naast hun aantrekkelijk design zijn ze voorzien van handige functies : een energiebesparende eco-schaalverdeling voor kleinere hoeveelheden, een Lift Switch-off en een kalkfilter. De waterkokers hebben een inhoud van 1,7L met een transparante waterpeilaanduiding aan beide zijden en een controlelampje dat aangeeft wanneer de waterkoker is ingeschakeld. Om zo goed mogelijk te passen bij uw keuken, zijn beide modellen in zwart of wit. Bij de EasyTop® zijn de handgreep en het deksel voorzien van roestvrij staal.

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

Geniet thuis van versgemalen koffie!

De nieuwe Melitta Molino® koffiemolen combineert meerdere handige functies, waaronder een bonenreservoir van 200 gram, maalgraad met 17 instellingen, instelbare hoeveelheid voor 2 tot 14 kopjes en een laag energieverbruik. Bovendien zorgt de professionele schijfmolen voor een perfect maalresultaat. Dankzij de automatische uitschakeling stopt het toestel zodra de gewenste hoeveelheid koffie gemalen is en verzameld is in het uitneembare opvangbakje. Molino® laat ook op het gebied van hygiëne niets te wensen over. Omdat de onderdelen, zoals de maalschijf, het opvangbakje voor de gemalen koffie en het deksel van het bonenreservoir uitneembaar zijn, is de koffiemolen gemakkelijk te reinigen. 

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

Praktische en elegante waterkokers in roestvrij staal

De nieuwe Melitta® waterkokers – de Melitta® Prime Aqua (1,7L) en de Melitta® Prime Aqua mini (1,0L)– zijn uitgevoerd in roestvrij staal. Ze hebben een knop om het deksel te openen, een kalkfilter, een automatische uitschakeling en een waterpeilaanduiding. De Melitta® Prime Aqua is voorzien van blauwe LED-verlichting in de watertank, om aan te geven of de waterkoker aan of uit staat. Bij de Melitta® Prime Aqua Mini wordt dit aangegeven door middel van de verlichte aan/uit-knop. Dankzij haar kleine formaat, is Prime Aqua mini ideaal voor kleine huishoudens.

Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)